Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα, Δευτέρα ξεχωρίζουν μία δραματική ταινία από την Αργεντινή, το «Sicario» και αδελφοί Κοέν.

Ο Δρόμος για το Λα Παζ (Camino a La Paz) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Φρανσίσκο Βαρόνε
Με τους: Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα, Ερνέστρο Σουάρες, Ελίζαμπεθ Μπανκς

Ads

Ο Σεμπαστιάν μετακομίζει μαζί με τη φίλη του σε ένα νέο διαμέρισμα στο Μπουένος Άιρες. Μόνο που το τηλέφωνο που βρίσκουν εκεί ανήκει σε μια εταιρεία μεταφορών. Με τις οικονομικές δυσκολίες να τον πνίγουν, ο νεαρός Αργεντινός αποφασίζει να δουλέψει ως παράνομος ταξιτζής. Μια μέρα ένας ηλικιωμένος πελάτης θα του ζητήσει να τον μεταφέρει στο Λα Παζ της Βολιβίας έναντι αδρής αμοιβής.

Sicario: Ο Εκτελεστής (Sicario) – ALPHA, 22:40

Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ
Με τους: Έμιλι Μπλαντ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζος Μπρόλιν

Η Κέιτ Μέισερ είναι μια δυναμική, ιδεολόγος πράκτορας του FBI, η οποία στρατολογείται σε μια απόρρητη αποστολή υψίστης σημασίας. Υπό την καθοδήγηση του αντισυμβατικού στις μεθόδους του Ματ Γκρέιβερ και του αινιγματικού Αλεσάντρο, περνά στο Μεξικό προκειμένου να συλλάβει τον αρχηγό ενός καρτέλ ναρκωτικών.

Το Σινικό Τείχος (The Great Wall) – ANT1, 00:15

Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού
Με τους: Ματ Ντέιμον, Γουίλεμ Νταφόε, Άντι Λάου, Πέδρο Πασκάλ

Δύο αιχμάλωτοι δυτικοί μισθοφόροι βρίσκονται αναπάντεχα μέσα στις φλόγες μιας άνισης μάχης ανάμεσα στον αυτοκρατορικό κινέζικο στρατό και στα απόκοσμα πλάσματα Τάο Τέι που προσπαθούν να διαπεράσουν το Σινικό Τείχος για να κατακτήσουν την αχανή χώρα.

Μπάρτον Φινκ (Barton Fink) – Netflix

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κοέν
Με τους: Τζον Τορτούρο, Τζον Γκούντμαν, Τζούντι Ντέιβις, Μάικλ Λέρνερ

Ενας ανερχόμενος συγγραφέας έρχεται στο Χόλιγουντ για να δουλέψει ως σεναριογράφος, αλλά δεν έχει καμιά έμπνευση, ως τη στιγμή που μπλέκεται σε μια σκοτεινή ιστορία φόνου.