Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022, ξεχωρίζει μία βραβευμένη ταινία για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, μια κοινωνική στο πνεύμα των ημερών, κομεντί για χαλαρή ψυχαγωγία και την Μονρόε να μαγνητίζει την κάμερα.

Noel – OPEN, 21:00

2004, Κοινωνική

Πέντε άνθρωποι στη Νέα Υόρκη αναζητούν το δικό τους “χριστουγεννιάτικο θαύμα” που θα σώσει τις προσωπικές τους σχέσεις. Μια διαζευγμένη, επιτυχημένη εκδότρια φροντίζει την άρρωστη μητέρα της, ένα νεαρό ζευγάρι περνάει σοβαρή κρίση λόγω της ζήλιας που δηλητηριάζει την σχέση τους, κι ένας περιθωριακός νεαρός αναζητά μάταια επιστροφή στην παιδική ηλικία.

Ads

Σκηνοθεσία: Τσαζ Παλμιντέρι

Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Σούζαν Σάραντον, Πολ Γουόκερ, Άλαν Αρκιν

Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς – ANT1, 21:45

2001, Κομεντί

Μια 30χρονη Λονδρέζα, που μόλις αποφάσισε να βάλει τάξη στην άστατη ζωή της, έχει μια ατυχή ερωτική σχέση με το αφεντικό της, την ίδια ώρα που προσπαθεί να την πλησιάσει ένας μεγαλοδικηγόρος και παλιός οικογενειακός φίλος.

Πνευματώδες χιούμορ και η Ρενέ Ζελβέγκερ ήταν υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

Σκηνοθεσία: Σάρον Μαγκουάιρ

Παίζουν: Ρενέ Ζελβέγκερ, Χιου Γκραντ, Κόλιν Φερθ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Τζέμα Τζόουνς

Απόστρατος – ΕΡΤ 2, 22:00

2019, Δραματική

Βραβεία Κοινού και Νεότητας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Τριαντάρης εισαγωγέας μηχανών εσπρέσο, ο εργένης Γλυφαδιώτης Άρης μετακομίζει στο σπίτι του παππού του Αριστείδη στου Παπάγου μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά. Ξανασμίγει με παιδικούς φίλους αλλά και με έναν πρώην συναγωνιστή του παππού του, την ιστορία του οποίου αρχίζει να ανακαλύπτει με περιέργεια και απανωτές εκπλήξεις.

Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Μαυροειδής

Παίζουν: Γιώτα Φέστα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Μιχάλης Σαράντης, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος.

Άγρυπνος στο Σιάτλ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, 23:00

1993, Κομεντί

Ο Σαμ (Τομ Χανκς) είναι ένας αρχιτέκτονας από το Σικάγο που έμεινε πρόσφατα χήρος και κάνει μια καινούργια αρχή με τον γιο του Τζόνα (Ρος Μάλινγκερ) στο Σιάτλ. Ο Σαμ πενθεί…
Σκηνοθεσία: Νόρα Έφρον

Παίζουν: Τομ Χανκς, Μεγκ Ράιαν, Μπιλ Πούλμαν, Ρος Μάλινγκερ, Ρόζι Ο’ Ντόνελ

Μερικοί το Προτιμούν Καυτό – OPEN, 23:00

1959, Κωμωδία

Στο Σικάγο της ποτο-απαγόρευσης δυο απένταροι μουσικοί γίνονται χωρίς να το θέλουν μάρτυρες μιας γκαγκστερικής σφαγής κι αναγκάζονται να μεταμφιεστούν σε γυναίκες, για να φύγουν για το Μαιάμι μαζί μ’ ένα συγκρότημα γυναικών μουσικών για να γλιτώσουν τη ζωή τους…

Απολαυστική, εύθυμη κι οξυδερκής κωμωδία του δεξιοτέχνη Αμερικάνου σκηνοθέτη Μπίλι Γουάιλντερ, με αξέχαστες ατάκες από το πρωταγωνιστικό δίδυμο Κέρτις-Λέμον και τη Μονρόε να μαγνητίζει την κάμερα.

Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς – ERTFLIX

2020, Νέος Ελληνικός Κινηματογράφος
Διαθέσιμο έως Τρ. 11.01

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει…

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης

Σενάριο: Γιάννης Οικονομίδης, Χάρης Λαγκούσης, Δημοσθένης Παπαμάρκος