Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο, ξεχωρίζει η ταινία των αδερφών Κοέν «Χαίρε, Καίσαρ», τα «Αποδημητικά Πουλιά» για Κολομβιανούς Ιθαγενείς, «Το μερίδιο των Αγγέλων» του Κεν Λόουτς και «Η ετυμηγορία», με τους Μάθιου Μακόναχι, Σάντρα Μπούλοκ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον και Κέβιν Σπέισι.

Χαίρε, Καίσαρ! – ΑΝΤ1, 22:00

Σκηνοθεσία: Τζόελ και Ίθαν Κοέν

Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τίλντα Σουίντον

Ads

Ένα στέλεχος χολιγουντιανού στούντιο της δεκαετίας του ’50, με αποστολή να «διορθώνει» ό,τι πηγαίνει στραβά με τους σταρ και την ιδιωτική τους ζωή, πρέπει να βρει τι απέγινε ο πρωταγωνιστής ενός ιστορικού έπους, ο οποίος απήχθη μυστηριωδώς.

Αποδημητικά Πουλιά – Βουλή, 23:00

Σκηνοθεσία: Σίρο Γκέρα, Κριστίνα Γκαγιέγκο

Παίζουν: Χοσέ Ακόστα, Καρμίνα Μαρτίνεζ, Ναταλία Ρέγιες

Το μερίδιο των Αγγέλων – Ertflix

Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς

Παίζουν: Τζον Χένσοου, Πολ Μπράνιγκαν, Ρότζερ Άλαν

Σε πλήρη φόρμα, ο Κεν Λόουτς υπογράφει μια ξεκαρδιστική κοινωνική κωμωδία γεμάτη ρεαλισμό, ζωντανούς χαρακτήρες και βαθιά αισιοδοξία. Βραβείο της επιτροπής στο Φεστιβάλ Κανών και κοινού στο Σαν Σεμπαστιάν.

Η ετυμηγορία – Netflix

Σκηνοθεσία: Τζ. Σουμάχερ

Παίζουν: Μάθιου Μακόναχι, Σάντρα Μπούλοκ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Κέβιν Σπέισι

Ενας νεαρός δικηγόρος στο ρατσιστικό Μισισίπι αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός μαύρου, ο οποίος σκότωσε τους λευκούς βιαστές της 10χρονης κόρης του και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο.