Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Πέμπτη ξεχωρίζουν μία φεμινιστική βιογραφία, το εξαιρετικό σε ερμηνείες «Ο Δικαστής» και το «Good Time» των «πριγκίπων» του σασπένς αδερφών Σάφντι. 
 
Μαίρη Σέλλεϋ (Mary Shelley) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Χάιφα Αλ-Μανσούρ, Παίζουν: Ελ Φάνινγκ, Ντάγκλας Μπουθ,  Στίβεν Ντιλέινι

Η περιπετειώδης ερωτική σχέση της νεαρής Μέρι Γουόλστονκραφτ-Γκόντγουιν με τον διάσημο ποιητή Πέρσι Σέλεϊ και η συγγραφή του γοτθικού λογοτεχνικού αριστουργήματος «Φρανκενστάιν».

Ο Δικαστής ( The Judge ) – STAR, 23:15

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν, Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βέρα Φαρμίγκα, Μπίλι Μπομπ Θόρντον

Ads

Ο μεγαλοδικηγόρος Χανκ Πάλμερ επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια στη γενέτειρά του, μια κωμόπολη της Ιντιάνα, για την κηδεία της μητέρας του. Οι σχέσεις του με τον δικαστή πατέρα του παραμένουν ψυχρές, αλλά όταν ο τελευταίος μπλέκεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα και κατηγορείται για φόνο, ο Χανκ αποφασίζει να μείνει και να τον υπερασπιστεί.

Good Time – ERTflix

Σκηνοθεσία: Μπένι Σάφντι, Τζος Σάφντι Παίζουν: Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Μπένι Σάφντι

Μια ληστεία πάει στραβά. Ο Κόνι καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά ο αδελφός του, ο Νικ, συλλαμβάνεται. Κι ενώ ο Κόνι κάνει ό,τι μπορεί για να βρει χρήματα και να βγάλει έξω τον αδελφό του, εμφανίζεται στον νου η ιδέα της απόδρασης. Αυτή είναι η έναρξη μιας μακράς νύχτας γεμάτης αδρεναλίνης, στις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης.

Suntan – Cinobo

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Παίζουν: Μάκη Παπαδημητρίου, Μαρία Καλλιμάνη, Έλλη Τρίγγου, Γιάννη Τσορτέκη

Ο Κωστής δεν είναι ένας συνηθισμένος σαραντάρης. Εσωστρεφής και μοναχικός, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις κι ενήλικες δεσμεύσεις, βρίσκεται λίγο μετά τα 40 του στην Αντίπαρο για να αναλάβει, ως γιατρός, την τοπική κλινική. Ο χειμώνας στο νησί περνά ήσυχα, δίχως πολλές εκπλήξεις κι ανατρεπτικές συγκινήσεις, όμως πολύ σύντομα έρχεται το καλοκαίρι και όλα αλλάζουν. Η χειμωνιάτικη ρουτίνα δίνει τη θέση της σε ένα μωσαϊκό χρωμάτων κι αισθήσεων, και η οργασμική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα δημιουργεί διονυσιακές ψευδαισθήσεις. Η καθημερινότητα του Κωστή δεν θ` αργήσει να ανατραπεί βίαια, από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών κι όμορφων τουριστών θα εισβάλει απροσδόκητα στη μέχρι πρότινος συνηθισμένη του ζωή. Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα την 19χρονη Άννα, όμως από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι γεμάτο σοκαριστικές εκπλήξεις κι επικίνδυνες ακρότητες.