Στο πένθος βυθίστηκε το Χόλιγουντ, καθώς έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του ηθοποιού Ray Stevenson (Ρέι Στίβενσον), ο οποίος πέθανε σε ηλικία 58 ετών, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Ads

Ο Βορειοϊρλανδός ηθοποιός ήταν γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε μια σειρά από ταινίες δράσης και φαντασίας, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Thor της Marvel, Punisher: War Zone, King Arthur.

Πρωταγωνιστούσε επίσης και την επερχόμενη σειρά της Disney Plus, Ahsoka η οποία εντάσσεται στο universe του Star Wars. Δεν έχει αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου του. Ο Στίβενσον πέθανε την Κυριακή, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Όπως αναφέρει το The Variety, ο Στίβενσον ξεκίνησε την καριέρα του σε τηλεοπτικές εκπομπές τη δεκαετία του 1990 και στη συνέχεια άρχισε να παίρνει ρόλους σε ταινίες δράσης του Χόλιγουντ, από τη δεκαετία του 2000. Ο πρώτος του μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος ήταν στην ταινία περιπέτειας «Βασιλιάς Αρθούρος» του Antoine Fuqua το 2004, όπου υποδύθηκε τον Dagonet, έναν από τους ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης.

Ads

Το 2008, ο Stevenson απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Marvel, «Punisher: War Zone», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο μισθοφόρο, γνωστός και ως Frank Castle.

Στη δεκαετία του 2010, εμφανίστηκε σε ταινίες δράσης όπως το «The Book of Eli», το «G.I. Joe: Retaliation» όπως επίσης και στη σειρά ταινιών Thor.