Οι συνδρομητές του tvxs.gr μπορούν να κερδίσουν 5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Το μυστικό της Μάντλιν Κόλλινς» και 5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Υγρή Γη», που προβάλλονται στον θερινό κινηματογράφο «Κάρμεν» στην Αθήνα.

Ads

Στείλτε email στο [email protected], γράφοντας στο «Θέμα» το ονοματεπώνυμο σας, τον τίτλο της ταινίας που επιθυμείτε να δείτε και στοιχεία επικοινωνίας. Τα στοιχεία τηρούνται για τις ανάγκες της κλήρωσης και διαγράφονται οριστικά μετά από αυτή.

Γίνετε συνδρομητές εδώ με 2,9 ευρώ το μήνα για να ενισχύσετε την ανεξαρτησία του Tvxs.gr. Με τη συνδρομή σας αποκτάτε πρόσβαση σε όλα τα κλειδωμένα άρθρα και συμμετέχετε σε ειδικές κληρώσεις κάθε εβδομάδα για προσκλήσεις σε κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις, αλλά και βιβλία.

Το πρόγραμμα του Θερινού Κινηματογράφου «Κάρμεν»

Ads

Το Μυστικό της Μάντλιν Κόλλινς (107’)
Πέμπτη – Τετάρτη: 21.00 – 23.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπαρό

Μια μεταφράστρια, εκμεταλλευόμενη τη φύση της δουλειάς της που της επιβάλλει να ταξιδεύει συχνά, ζει μια διπλή ζωή. Η ηρωίδα έχει δύο άντρες -και δύο οικογένειες: τον Αμπντέλ στην Ελβετία, και τον Μελβίλ στη Γαλλία. Καθώς είναι όμως εγκλωβισμένη στα μυστικά της και βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα ψέματα, η ζωή της, που ήδη είναι υπερβολικά περιπεπλεγμένη, αρχίζει να καταρρέει.

Υγρή Γη, (111’)
Πέμπτη – Τετάρτη: 23.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ινάκι Σάντσεθ Αριέτα

Πρωταγωνιστούν: Ραούλ Αρεβάλο, Παθ Βέγκα, Ρομπέρτο Άλαμο, Σούζι Σάντσεθ

Διακεκριμένος Ισπανός βιολόγος επιστρέφει στην πατρίδα των παιδικών του χρόνων για να προστατεύσει τη λίμνη της περιοχής, την οποία εκμεταλλεύονται με παράνομους τρόπους οι ντόπιοι.

Γενική Είσοδος: 7,50 €

Παιδικό, άνω των 65, Άνεργοι, Φοιτητές: 6,50 €

Κάθε Τετάρτη  Γενική Είσοδος: 6,50 €

On-line προπώληση εισιτηρίων: στο ταμείο του σινεμά και στο viva.gr 

ΚΑΡΜΕΝ Θερινός Κιν/φος Παπαδά 40 &  Κουσιανόφσκι, (από Κατεχάκη 37-39) Ελληνορώσων,
ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ Ι Τ. 210 6998250 Ι facebook @karmencinema