Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα ξεχωρίζουν ένα χιουμοριστικο animation για μικρούς και μεγάλους, η δύναμη αυτού του φεμινιστικού ποτρέτου με την Τζούλια Ρόμπερτς και μια ιδαίτερη ταινία του Ντέιβιντ Λιντς.

Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης, STAR – 21.00

Σκηνοθεσία: Μάικ Θερμάγιερ, Γκέιλεν Τσου

Ο Σκρατ ανακαλύπτει ένα θαμμένο εξωγήινο διαστημόπλοιο, εκτοξεύεται στο Διάστημα και προκαλεί βροχή μετεωριτών στη Γη. Ο Μάνι και η παρέα του τρέχουν για να γλιτώσουν, ψάχνοντας παράλληλα τρόπο να σώσουν τον πλανήτη.

Έριν Μπρόκοβιτς, ANT1 – 22.00

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ
Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Άλμπερτ Φίνει, Άαρον Έκχαρτ, Μαρκ Χελγκενμπέργκερ, Πίτερ Κογιότ

Ads

Η Έριν Μπρόκοβιτς, δις διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, άνεργη και χωρίς πτυχίο, προσλαμβάνεται ως υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, ανακαλύπτει τυχαία μια υπόθεση μολυσμένου ύδατος και δίνεται με πάθος σ’ αυτήν, παρόλο που δεν διαθέτει τα τυπικά νομικά προσόντα.

Inland Empire, ERT3 – 22.00

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιντς
Παίζουν: Λόρα Ντερν, Τζέρεμι Άιρονς, Τζάστιν Θερού, Χάρι Ντιν Στάντον, Κωστής Καλλιβρετάκης

Η Νίκι Γκρέις, σταρ του Χόλιγουντ, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ μιας πολωνικής ταινίας. Στα γυρίσματα θα ερωτευτεί τον παρτενέρ της και θα μάθει για την «κατάρα» που άφησε ημιτελή την παλιά ταινία.