Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τετάρτη ξεχωρίζει το μιούσικαλ Mama mia με την φανταστική Μέριλ Στριπ, δύο ξεχωριστές ιστορίες ενώνονται με τραγικό μα αισιόδοξο και πολύ ανθρώπινο τρόπο από την τρυφερή σκηνοθέτιδα του «Suzanne», αλλά κι η θεαματική μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του κλασικού μυθιστορήματος του Ράντγιαρ Κίπλινγκ.

Mamma mia! Here we Go Again, ANT1 – 22.15

Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ
Με τους: Μέριλ Στριπ, Λίλι Τζέιμς, Αμάντα Σέιφριντ, Κόλιν Φερθ

Ads

Η Σόφι, έχοντας χάσει τη μητέρα της Ντόνα ένα χρόνο πριν, ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το ξενοδοχείο της στο ελληνικό νησί Καλοκαίρι. Δίπλα της, όμως, βρίσκονται μόνο ο Σαμ, ο ένας από τους τρεις πατεράδες της, και η Ρόζι με την Τάνια, οι πιστές φίλες της Ντόνα.

Δυο Καρδιές, ERT2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Κατέλ Κιγιεβερέ
Με τους: Ταχάρ Ραχίμ, Εμανουέλ Σενιέ, Αν Ντορβάλ

Έπειτα από τροχαίο ατύχημα ο 19χρονος Σιμόν τραυματίζεται πολύ βαριά και πέφτει σε κώμα. Σοκαρισμένοι, οι γονείς του πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα για το αν θα δωρίσουν τα όργανά του.

Το Βιβλίο της Ζούγκλας, Βουλή – 00.00

Σκηνοθεσία: Zoltan Korda

Ένα παιδί μεγαλωμένο από λύκους, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή του χωριού των ανθρώπων. Θεαματική μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του κλασικού μυθιστορήματος του Ράντγιαρ Κίπλινγκ.