Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

Σήμερα Δευτέρα ξεχωρίζουν απεικόνιση της οικογενειακής «κόλασης των ναρκωτικών», περιπέτεια με τον Κιάνου Ριβς και καλογυρισμένο θρίλερ με την υπογραφή του Τόνι Σκοτ.

Ένα Όμορφο Αγόρι, ERT2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν
Παίζουν: Στιβ Καρέλ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Μόρα Τίρνεϊ, Έιμι Ράιαν 

Ads

Καθώς ο Νικ, ένας έξυπνος και ταλαντούχος έφηβος εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, συνεχίζει ανεπιτυχώς τις απόπειρες αποτοξίνωσής του, ο πατέρας του προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον κατάλληλο τρόπο για να τον πλησιάσει, να τον καταλάβει και να τον σώσει.

Deja Vu: 4 Ημέρες, 6 Ώρες Πίσω, ALPHA – 22.40

Σκηνοθεσία: Τόνι Σκοτ
Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Βαλ Κίλμερ, Πόλα Πάτον

Ο Κάρλιν, πυροτεχνουργός που ερευνά μια αιματηρή τρομοκρατική επίθεση σε φέρι μποτ της Νέας Ορλεάνης, έχει πρόσβαση σε μια απόρρητη συσκευή της κυβέρνησης που επιτρέπει την παρατήρηση παρελθόντων γεγονότων που έλαβαν χώρα ακριβώς πριν 4 μέρες και 6 ώρες. Πώς όμως μέσα από μια απλή παρατήρηση θα μπορέσει να αποτρέψει μια δολοφονία και την ίδια την τρομοκρατική επίθεση;

John Wick: Κεφάλαιο 2, STAR – 22.50

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταέλσκι
Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ίαν Μακ Σέιν, Ρούμπι Ρόουζ

Ο γνώριμος μας εκτελεστής καλείται να ξεπληρώσει ένα παλιό του χρέος σε έναν Ιταλό μαφιόζο. Για να γίνει αυτό, πρέπει σκοτώσει τη μεγαλύτερη αδερφή του που βρίσκεται στην κεφαλή της Καμόρα. Όσο περνάει η ώρα όμως οι εχθροί του Γουίκ πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο.