Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Παρασκευή ξεχωρίζουν «Ο Εξαιρετικός Κύριος Λαζάρ» με τις αξέχαστες ερμηνείες από τον Αλγερινό θεατρικό ηθοποιό Μοχάμεντ Φελάγκ και την πρωτοεμφανιζόμενη 11χρονη Σοφί Νελίς, η αληθινή ιστορία της πόρνης Αϊλίν Γουόρνος με την Σαρλίζ Θερόν καΙ ένα αγαπήμενο animation για τους μικρούς μας φίλους.

Toy Story 4, Alpha – 21.00

Aμερικανική ταινία του Τζος Κούλι

Όταν το καινούργιο παιχνίδι της Μπόνι, φτιαγμένο στο χέρι από αναλώσιμα, με το όνομα «Φόρκι», αυτοαποκαλείται «σκουπίδι» και το σκάει από την παρέα, ο Γούντι αναλαμβάνει να το βρει και να το κάνει να αποδεχτεί πως είναι παιχνίδι.

Ο Εξαιρετικός Κύριος Lazhar, Star – 03.15

Καναδική ταινία του Φιλίπ Φαραλντό, με τους Μοχάμεντ Φελάγκ, Σόφι Νέλις, Εμιλέν Νερόν

Ads

Ένας Αλγερινός που ζητάει πολιτικό άσυλο στον Καναδά προσλαμβάνεται ως δάσκαλος σε ένα δημοτικό σχολείο, αντικαθιστώντας μια δασκάλα η οποία αυτοκτόνησε μέσα στην τάξη.

Monster, ERT2 – 22.00

Αμερικανική ταινία της Πάτι Τζένκινς, με τους Σαρλίζ Θερόν, Κριστίνα Ρίτσι, Μπρους Ντερν

Η αληθινή ιστορία της πόρνης Αϊλίν Γουόρνος, η οποία καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία πελατών της, τους οποίους σκότωνε για να ληστέψει και να συντηρήσει τη νεαρή φίλη της.