Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη ξεχωρίζουν μια γαλλική κωμωδία με την Μαριόν Κοντιγιάρ, μια αληθινή ιστορία που γίνεται  πολιτική κωμωδία και νας κινηματογραφικός πρόλογος στο διάσημο σήριαλ «Ο Ύποπτος Κόσμος του Τουίν Πικς» από τον Ντέιβιντ Λιντς.

Μεγάλωσε Αν Τολμάς, ERT2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ
Παίζουν: Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζιλ Λελούς

Ads

Ο Γκιγιόμ Κανέ φτάνει στα άκρα προσπαθώντας να πείσει τους πάντες πως ζει ακόμη ένα «rock ’n’ roll» τρόπο ζωής.

Σκυλιά του Πολέμου, STAR 23.45

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς
Παίζουν: Μάιλς Τέλερ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζόνα Χιλ, Άνα ντε Άρμας

Χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα, νόμιμα και… ολίγον παράνομα μέσα, δύο νεαροί έμποροι όπλων συνάπτουν το 2007 συμβόλαιο 300 εκατ. δολαρίων με τον αμερικανικό στρατό. Όταν επιχειρούν να το εκτελέσουν, τα προβλήματα αρχίζουν να εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο.

Ο Ύποπτος Κόσμος του Τουίν Πικς, CINOBO

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιντς
Παίζουν: Σέριλ Λι, Ντέιβιντ Μπόουι, Κρις Αίζαακ, Κάιλ ΜακΛάχλαν, Μόιρα Κέλι

Η αρχή όλης της ιστορίας ή μήπως το τέλος της; Η ταινία του που εξόργισε αρχικά όσους ζητούσαν μια επεξηγηματική συνέχεια της σειράς, είναι πλέον στα μάτια των περισσότερων μια αριστουργηματική τροπή της, η εισαγωγή σε ένα όνειρο από το οποίο αρνούμαστε να βγούμε ως σήμερα.

Οι τελευταίες επτά μέρες της Λόρας Πάλμερ, προτού βρεθεί νεκρή στο Τουίν Πικς. Ενας κινηματογραφικός πρόλογος στο διάσημο σήριαλ.