Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο, ξεχωρίζουν…

Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων – Star, 21:30

Παιδική ταινία βρετανικής, αμερικανικής, γαλλικής συμπαραγωγής 2018
Σκηνοθεσία: Νικ Παρκ

Ads

Στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, ο λάτρης της περιπέτειας Νταγκ μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, προσπαθούν να ενώσουν τα μέλη της φιλήσυχης φυλής τους, ώστε να σταθούν ισχυροί απέναντι στην εχθρική απειλή του επιβλητικού Λόρδου Νουθ και να σώσουν την αγαπημένη κοιλάδα τους…

Δύο Βδομάδες Προθεσμία – OPEN / 21:30

Κομεντί 
Σκηνοθεσία: Μαρκ Λόρενς
Πρωταγωνιστούν: Χιού Γκραντ, Σάντρα Μπούλοκ, Αλίσια Γουίτ

Η Λούσι, μια ακτιβίστρια δικηγόρος, παρότι ενάντια στις πεποιθήσεις της, δέχεται να δουλέψει για λογαριασμό του Τζορτζ, ενός εγωκεντρικού και ανεύθυνου πλεϊμπόι. Οσο περνάει ο καιρός, η Λούσι χαράζει μια άψογη επαγγελματική πορεία στην εταιρεία, υπομένοντας τα ατέλειωτα ωράρια, την πίεση, το άγχος και το έλκος που δημιουργείται στο στομάχι της. Μετά από πάρα πολλούς μήνες, με άπειρα τηλεφωνήματα στο σπίτι της ως αργά το βράδυ, ζητώντας συμβουλές επί παντός επιστητού -από τα ρούχα που θα φορέσει στο τένις μέχρι τις λεπτομέρειες του διαζυγίου του-, η εξοργισμένη Λούσι δίνει στον Τζορτζ δύο βδομάδες προθεσμία.

Σέρλοκ Χολμς (Sherlock Holmes) – ALPHA, 23:30

Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζουντ Λο, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαρκ Στρονγκ / ALPHA / 21:00

Ο θρυλικός και δαιμόνιος Σέρλοκ Χολμς, έχει μόλις καταφέρει να κατατροπώσει τον σκοτεινό «μάγο» και κατά συρροή δολοφόνο Λόρδο Μπλάκγουντ και να τον στείλει εκεί από όπου δεν υπάρχει επιστροφή. Δε θα προλάβει όμως να απολαύσει τη νίκη του αλλά ούτε και… τον φόβο που εμπνέει πια σε κάθε επίδοξο εγκληματία, αφού  ο Λόρδος Μπλάκγουντ επιστρέφει μυστηριωδώς στη ζωή και οργανώνει άμεσα τη σπείρα του. Ο Σέρλοκ Χολμς αναγκάζεται να ανασκουμπωθεί και να ριχτεί στη μάχη για άλλη μια φορά. Στο πλευρό του πάντα ο πιστός του φίλος και βοηθός, Dr. Watson, που έχει κάθε λόγο να δει τον Λόρδο Μπλάκγουντ να καταστρέφεται. Αυτό που δεν έχουν υπολογίσει, όμως, είναι ο μυστηριώδης ρόλος της απόλυτα σαγηνευτικής, αλλά και απρόβλεπτης Ιρίν Άντλερ. Η ταινία σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στο διεθνές box office. Υπήρξε υποψήφια για δύο βραβεία Oscar, ενώ o Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βραβεύτηκε με «Χρυσή Σφαίρα» το 2010 για την ερμηνεία του ως Σέρλοκ Χολμς.

Κλέφτες και Απατεώνες – OPEN, 23:45

Αστυνομικό δράμα
Σκηνοθεσία: Ματ Άσελτον
Πρωταγωνιστούν: Τέο Τζέιμς, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Φρεντ Μέλαμεντ, Έβαν Χάντλερ

Ο Άιβαν είναι ένας κλέφτης, που ειδικεύεται στην απαλλοτρίωση έργων τέχνης από την ελίτ του Λος Άτζελες. Υποχείριο ενός αρχηγού του υποκόσμου, προσπαθεί τώρα να βρει το τέλειο κόλπο ώστε να ξεφύγει και να αλλάξει ζωή. Στο δρόμο του θα βρεθεί η Έλις, μια νέα και φιλόδοξη ηθοποιός, που όμως είναι πνιγμένη στα χρέη. Μαζί καλούνται τώρα να βρουν το τέλειο κόλπο για να ξεφύγουν από την παγίδα που έχουν ρίξει τον εαυτό τους…