Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Άλπεις, ERTFLIX

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Μια νοσοκόμα, ένας τραυματιοφορέας, μια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ο προπονητής της έχουν δημιουργήσει την ομάδα Άλπεις. Σκοπός τους, η επ’ αμοιβή αντικατάσταση νεκρών ανθρώπων έως ότου οι συγγενείς καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον πόνο της απώλειας. Οι κανόνες λειτουργίας της ομάδας είναι αυστηροί και όποιο μέλος παρεκκλίνει τιμωρείται παραδειγματικά. Όταν η νοσοκόμα εκδηλώνει τάσεις «παραβατικότητας» η κάθοδός της από τις ψηλές κορυφές της εσωτερικής ιεραρχίας είναι προδιαγραμμένη.

Διαλύοντας τον Χάρι, ERT2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
Με τους: Ντέμι Μουρ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Γούντι Άλεν

Ads

Ο Χάρι, ένας μεσήλικας ερωτύλος συγγραφέας, ταξιδεύει για να παραστεί σε μια πανεπιστημιακή τελετή που γίνεται προς τιμή του. Ένα ταξίδι που γίνεται συντροφιά με μια μαύρη πόρνη, το γιο του, τον οποίο απήγαγε από το σχολείο, έναν «καρδιακό» φίλο με προβλήματα… καρδιάς και κυρίως τις αναμνήσεις του Χάρι από τις σχέσεις του με το άλλο φύλο ή τις τρελές φαντασιώσεις του.

The Guest, OPEN – 23.30

Σκηνοθεσία: Άνταμ Γουίνγκαρντ
Με τους: Νταν Στίβενς, Σίλα Κέλι, Μάικα Μονρό

Ένας άγνωστος εμφανίζεται στο σπίτι των Πίτερσον και συστήνεται ως συμπολεμιστής του γιου της οικογένειας, ο οποίος έχει σκοτωθεί στο μέτωπο. Φιλικός και γοητευτικός, εγκαθίσταται για λίγες μέρες μαζί τους, αρχίζοντας να επηρεάζει όλους με τη μυστηριώδη συμπεριφορά του.