Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη, το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει μια ξεκαρδιστική γαλλική κωμωδία, το πολυσυζητημένο και αγαπημένο δεύτερο μέρος του Kill Bill, αλλά και μια μεταμοντέρνα και διασκεδαστικά ανατρεπτική μελέτη στο γουέστερν δια χειρός Ταραντίνο.

Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ!, EΡΤ2 – 22.00

Σε σκηνοθεσία Πατρίς Λεκόντ, με τους  Κριστιάν Κλαβιέ, Καρόλ Μπουκέ, Ρόσι ντε Πάλμα

Ads

Η προσπάθεια του Μισέλ να απομονωθεί και να ακούσει ένα σπάνιο, πολυαγαπημένο του δίσκο τζαζ που μόλις αγόρασε μετατρέπεται σε Γολγοθά, καθώς το σύμπαν –από τη σύζυγο και την ερωμένη του μέχρι τον καλύτερό του φίλο και τον… υδραυλικό– συνωμοτεί για να μην τον αφήσει πέντε λεπτά σε ησυχία.

Kill Bill Vol. 2, OPEN – 23.00

Σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο με τους Ούμα Θέρμαν, Ντέιβιντ Καραντάιν, Ντάριλ Χάνα, Μάικλ Μάντσεν, Γκόρντον Λιου

Η Νύφη, αφού αφηγείται τα αιματηρά γεγονότα που συνέβησαν στην πρόβα του γάμου της, σκοτώνει τον Μπαντ και τη μονόφθαλμη Ελ Ντράιβερ, τα εναπομείναντα μέλη της συμμορίας του Μπιλ, και αναζητά τον τελευταίο στο Μεξικό, όπου όμως την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Οι Μισητοί Οκτώ, MEGA – 23.50

Σε σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο με τους  Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Κερτ Ράσελ, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Τιμ Ροθ

Στο μετεμφυλιακό Γουαϊόμινγκ ένας κυνηγός επικηρυγμένων και η γυναίκα που έχει συλλάβει βρίσκουν καταφύγιο σε μια απομονωμένη καλύβα μέσα στα χιόνια. Μαζί με άλλους επτά παράξενους χαρακτήρες συνθέτουν μια ετερόκλητη ομάδα γεμάτη μυστικά, ψέματα και ύποπτα κίνητρα.