Κάθε μέρα το Tvxs.gr σας προτείνει τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που προβάλλονται στη μικρή οθόνη.

Ads

Foxcatcher ΕΡΤ 1, 22.00

Αμερικανική ταινία του Μπένετ Μίλερ, με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ, Στιβ Καρέλ, Μαρκ Ράφαλο.

Ο πρωταθλητής της ελευθέρας πάλης Μαρκ Σουλτζ αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον σπόνσορά του Τζον ντι Ποντ, έναν εκκεντρικό πολυεκατομμυριούχο ο οποίος προσπαθεί να «μπει» ανάμεσα σε εκείνον και στον μεγαλύτερο αδερφό και μέντορά του Ντέιβ, επίσης πρωταθλητή της πάλης.

Ads

Βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες και πέντε οσκαρικές υποψηφιότητες.

Exotica, Erotica, Etc – tvxs.gr (souldefinition.net)

Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ της Ευαγγελιας Κρανιώτη “Exotica, Erotica, Etc” μπορούν να παρακολουθήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι συνδρομητές του tvxs. gr  Πρόκειται για μια εξαιρετική, ποιητική σύνθεση, που βασίζεται στην καταγραφη της ζωής των ναυτικών και την εξομολόγηση των γυναικών εκείνων που τους προσμένουν καρτερικά στα λιμάνια.

«Oι ναυτικοί είναι σαν τρομοκράτες. Φτάνουν στα λιμάνια με μια βόμβα που ονομάζεται αγάπη και την ρίχνουν. Και ξέρεις τι συμβαίνει; Η βόμβα εκρήγνυται όταν φύγουν και δεν επιστρέψουν ποτέ, καταστρέφοντας τις καρδιές όλων των κοριτσιών στη γειτονιά. Πόσο περίεργο – Να αγαπάς κάποιον που σε πληρώνει …»

Την πολυβραβευμένη ταινία ‘Exotica, Erotica, Etc’, της Ευαγγελίας Κρανιώτη, μας εξασφαλίζει η σταθερή μας συνεργασία με την πλατφόρμα souldefinition.net, όπου θα βρίσκεται από την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με 40 ακόμη επιλεγμένες ταινίες ντοκιμαντέρ. Συνδράμοντας στην πλατφόρμα υποστηρίζετε όλες τις παραγωγές ισότιμα.

Το Τερατόσπιτο ANT1, 23.00

Αμερικανική ταινία του Τζιλ Κέναν,η οποία ήταν υποψήφια  για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερου animation μεγάλου μήκους.

Ο Ντι Τζέι το νιώθει: κάτι παράξενο συμβαίνει στο σπίτι του γερο- Νεμπερκράκερ. Πράγματα εξαφανίζονται συνεχώς: μπάλες, ποδήλατα, κατοικίδια… Αλλά κι η κυρία Νεμπερκράκερ, πού χάθηκε αυτή; Λίγο πριν καταπιεί και τη φίλη του, ο Ντι Τζέι και η παρέα του είναι σίγουροι: το σπίτι είναι ζωντανό! Και μόνο μία λύση υπάρχει για να μην τα καταβροχθίσει όλα: θα μπουν μέσα όταν κοιμάται και θα σκοτώσουν την καρδιά του, που βρίσκεται στο υπόγειο! Όταν όμως το σχέδιο αποτυγχάνει και το σπίτι τους κυνηγά στον δρόμο πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα, για να σώσουν την αγαπημένη τους γειτονιά!… Μία ταινία τρόμου για παιδιά.