Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή ξεχωρίζει μια δραματική περιπέτεια αναζήτησης, ελληνική ταινία δρόμου από τον Τσιώλη, ισπανικό θρίλερ και ταινία με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Παρί, ΕΡΤ2 – 00.30

Σκηνοθεσία: Σιαμάκ Ετεμάντι
Με τους: Μελίκα Φορουτάν, Σαμπάζ Νοσίρ, Σοφία Κόκκαλη

Ads

Ένα ζευγάρι Ιρανών έρχονται στην Αθήνα για να επισκεφτούν τον γιο τους, ο οποίος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Εκείνος, όμως, έχει εξαφανιστεί, σβήνοντας κάθε ίχνος του.

Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει, ΕΡΤ1 – 00.45

Σκηνοθεσία: Ροδρίχο Σορογκογιέν
Με τους: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Ρομπέρτο Άλαμο, Χαβιέρ Περέιρα

Στην καλοκαιρινή Μαδρίτη του 2011 δύο αστυνομικοί αναζητούν έναν βιαστή και serial killer ηλικιωμένων γυναικών.

Ακατανίκητοι Εραστές, EΡΤ2 – 22.30

Σκηνοθεσία: Σταύρος Τσιώλης
Με τους: Τάσος Μηλιώτης, Όλια Λαζαρίδου

Θέλοντας να επιστρέψει στο σπίτι της γιαγιάς του, ο δωδεκάχρονος Βασίλης το σκάει από το ορφανοτροφείο, περιπλανιέται στην Αθήνα και καταλήγει στα βουνά της Αρκαδίας. Στη διαδρομή γνωρίζει μια κοπέλα, της οποίας το αυτοκίνητο έχει χαλάσει. Οι δυο τους περνούν το καλοκαίρι μαζί, μέχρι εκείνος να φτάσει τελικά τον προορισμό του, όπου τον περιμένουν εικόνες εγκατάλειψης και μια νέα πραγματικότητα.

Πιάσε Με Αν Μπορείς, ΣΚΑΙ – 23.15

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Με τους: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Χανκς, Κρίστοφερ Γουόκεν, Ναταλί Μπεϊ, Μάρτιν Σιν

Ένας πράκτορας του FBI βάζει σκοπό της ζωής του να συλλάβει τον Φρανκ, σπεσιαλίστα στις πλαστογραφήσεις επιταγών και τις «επαγγελματικές» μεταμφιέσεις.