Γεμάτες ποικιλία οι κινηματογραφικές πρεμιέρες και οι επανεκδόσεις της εβδομάδες που δίνουν πλήθος επιλογών στους θεατές που θα αποφασίσουν να περάσουν το βράδυ τους σε κάποιο θερινό σινεμά.

Ads

Αναλυτικά οι πρεμιέρες

Bullet Train
Περιπέτεια, Δράσης (126′)

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Με τους: Μπραντ Πιτ, Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον, Σάντρα Μπούλοκ

Ads

Ένας επαγγελματίας δολοφόνος επιβιβάζεται στην ταχεία Τόκιο – Κιότο με εντολή να πάρει στην κατοχή του ένα χαρτοφύλακα. Μαζί του όμως έχουν ανέβει στο τρένο διάφοροι συνάδελφοί του, ο καθένας με τη δική του μυστική αποστολή.

Επίσημη Συμμετοχή (Competencia Oficial)
Δραματική, (115′)

Σκηνοθεσία: Γκαστόν Ντιπράτ, Μαριάνο Κον
Με τους: Πενέλοπε Κρουζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Όσκαρ Μαρτίνεζ

Ένας ηλικιωμένος δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει μια κορυφαία σκηνοθέτρια και τους καλύτερους εν ενεργεία ηθοποιούς για μια φιλόδοξη και κοστοβόρα παραγωγή, η οποία κινδυνεύει να καταρρεύσει όταν οι πρωταγωνιστές έρχονται σε κόντρα.

Διακοπές με την Οικογένεια (Easter Sunday)
Κωμωδία, (96′)

Σκηνοθεσία: Τζέι Χαντρεσεκάρ
Με τους: Τζο Κόι, Λίντια Γκαστόν, Μπράντον Γουάρντελ

Ένας κωμικός που κυνηγά ένα ρόλο σε τηλεοπτική σειρά είναι αναγκασμένος να περάσει την Κυριακή του Πάσχα με τη φιλιππινέζικης καταγωγής οικογένειά του, η οποία θα πολλαπλασιάσει τους μπελάδες του.

Atlantic City
Δραματική, (104′)

Σκηνοθεσία: Λουί Μαλ
Με τους: Μπαρτ Λάνκαστερ, Σούζαν Σάραντον, Μισέλ Πικολί

Στο Ατλάντικ Σίτι, το Λας Βέγκας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, μια κλεμμένη ποσότητα ναρκωτικών θα φέρει κοντά έναν γερασμένο πρώην μικροπαράνομο και μια νεαρή επαρχιώτισσα που θέλει να γίνει γκρουπιέρισσα.

Το Μαγαζάκι της Κεντρικής Οδού (Obchod na Korze / The Shop on Main Street)
Δραματική, (128′)

Σκηνοθεσία: Γίαν Καντάρ
Με τους: Γιόζεφ Κρόνερ, Ιντα Καμίνσκα

Στη γερμανοκρατούμενη Σλοβακία του Β΄ Παγκοσμίου ένας άβουλος ξυλουργός αναλαμβάνει τη διαχείριση ενός μαγαζιού που ανήκει σε μια γηραιά Εβραία, η οποία δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω της.