Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας περιλαμβάνουν την νέα ταινία Spiderman, μία βρετανική ταινία για τις ανθρώπινες σχέσεις και τις κρυφές ζωές, μία ισλανδική ταινία τρόμου από την A24 και ένα animation για όλη την οικογένεια.

Ads

Ελπίδα (Hope), Αισθηματικό δράμα

Σκηνοθεσία Μαρία Σοντάλ, με τους Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Aντρέα Μπριν Χόβιγκ, Έλι Μιούλερ Όσμπορν, Αλεξάντερ Μερκ Έιντεμ

Η Άνια είναι μια επιτυχημένη σκηνοθέτιδα. Μετά τη διάγνωσή της με όγκο στον εγκέφαλο, αναγκάζεται να επανεξετάσει τη ζωή της και τη σχέση της με το σύντροφό της Τόμας, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί έξι παιδιά.

Spider-Man: No Way Home, Περιπέτεια φαντασίας

Σκηνοθεσία Τζον Γουότς, με τους Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζον Φαβρό, Γουίλεμ Νταφόε, Τζέιμι Φοξ, Άλφρεντ Μολίνα, Μαρίζα Τομέι 

Ads

Η πραγματική ταυτότητα του Σπάιντερμαν αποκαλύπτεται, με αποτέλεσμα η ζωή του Πίτερ Πάρκερ και των φίλων του να μετατραπεί σε ζωντανή κόλαση. Έτσι, αυτός καταφεύγει στη βοήθεια του Δόκτορα Στρέιντζ, ο οποίος επιχειρεί να ρίξει ένα ξόρκι λησμονιάς στον πλανήτη, με καταστροφικά όμως αποτελέσματα.

Μετά την Αγάπη (After Love), Δραματική ταινία

Σκηνοθεσία Αλίμ Καν, με τους Τζοάνα Σκάνλαν, Νάταλι Ρίτσαρντ, Νάσερ Μεμάρτζια, Ταλίντ Αρίς 

Μια γυναίκα που μένει στο Ντόβερ χάνει αιφνίδια το σύζυγό της. Αμέσως μετά το θάνατό του θα ανακαλύψει έκπληκτη πως εκείνος διατηρούσε παράλληλα μια κρυφή οικογένεια στο Καλέ, στην απέναντι όχθη του καναλιού της Μάγχης.

Αμνός (Lamb), Δραματική ταινία τρόμου

Σκηνοθεσία Βαλντιμάρ Γιοχάνσον, με τους Νούμι Ραπάς, Μπιόρν Χάραλντσον, Χίλμιρ Σνερ Γκούντνασον

Σε μια απομονωμένη ισλανδική φάρμα ένα άτεκνο ζευγάρι αποφασίζει να μεγαλώσει ένα «παράξενο» αρνάκι σαν δικό του παιδί. Η φύση, όμως, θα ζητήσει το τίμημά της…

Τραγούδα! 2 (Sing 2), Ταινία κινούμενων σχεδίων

Σκηνοθεσία Γκαρθ Τζένινγκς

Προκειμένου να εξασφαλίσει πως το σόου του θα ανέβει στο πιο περιζήτητο θέατρο, ο Μπάστερ Μουν υπόσχεται στον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Κλέι Κάλογουεϊ. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα…

Χαμένοι τα Χριστούγεννα (Lost at Christmas), Κομεντί

Σκηνοθεσία Ράιαν Χέντρικ με τους Κένι Μπόιλ, Νάταλι Κλαρκ, Σιλβέστερ ΜακΚόι

Άγνωστοι μεταξύ τους και ερωτικά απογοητευμένοι, ο Ρομπ και η Τζεν συναντιούνται στον αποκλεισμένο σκοτσέζικο Βορρά και αποφασίζουν να βρουν από κοινού τρόπο να φτάσουν σπίτι τους τα Χριστούγεννα.

Dissolved, Δραματική

Σκηνοθεσία Θοδωρής Βουρνάς με τους Ευθύμη Γεωργόπουλο, Μαρία Θωμά, Χρήστο Καπενή

Οι ιστορίες τριών ζευγαριών που εξελίσσονται σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες συγκλίνουν με έναν απρόβλεπτο τρόπο.