Μετά την επίσημη πρεμιέρα του στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το νέο ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Η Νονά», προβάλλεται πλέον στους Κινηματογράφους. Σε διανομή της 1984 Productions AE και με την υποστήριξη του Tvxs.gr το οποίο έχει εξασφαλίσει δύο διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του, καθημερινά για τις προβολές που διεξάγονται στον Κινηματογράφο Ααβόρα. Του Γιώργου Ρούσσου.

Ads

 

 

Το ντοκιμαντέρ «Η Νονά», αποτελεί μία αναλυτική και τεκμηριωμένη άποψη για την εξέλιξη της καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, εις βάρος των πολιτικών της αντιπάλων αλλά και την καταδυνάστευσης των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου. Η ταινία, αντλεί τον τίτλο της από το ομώνυμο βιβλίο της Γερμανίδας συγγραφέως Γκέρτρουντ Χέλερ και εξιστορεί τους μηχανισμούς με τους οποίους η Μέρκελ – αυτή είναι η Νονά – κατάφερε να κατακτήσει την Ευρώπη, αδιαφορώντας για τις παράπλευρες συνέπειες, όπως οι αυτοκτονίες στις χώρες του Νότου.

Ads

 

Το Tvxs.gr έχει εξασφαλίσει για τις προβολές του ντοκιμαντέρ «Η Νονά» του Στέλιου Κούλογλου, στον Κινηματογράφο Ααβόρα, δύο διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του. Οι προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά από την Παρασκευή 21 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα προβολής της επιλογής των νικητών.

 

Για να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση, στείλτε μας email στο [email protected] με θέμα: «Η Νονά» και σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και την ημέρα της επιλογής σας. Καθημερινά και με σχετικό email, θα ενημερώνονται οι δύο νικητές της τρέχουσας ημέρας.

 

Το ντοκιμαντέρ «Η Νονά», καταφέρνει μέσα από ένα σφιχτοδεμένο μοντάζ και με τη μουσική επένδυση των Active Member και Νίκου Ξύδη, να παρουσιάσει αναλυτικά την πολιτική διαδρομή της καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ. Χωρίς να αποσιωπά τις ευθύνες των πολιτικών, των τραπεζών, αλλά κυρίως των κυβερνήσεων τα τελευταία δέκα χρόνια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ιρλανδία – χώρες που έγιναν γνωστές και με το ακρωνύμιο PIGS ή PIIGS (Portugal, Italy, Ireland, Greece, Spain) – το ντοκιμαντέρ δείχνει με ποιον τρόπο η Μέρκελ, εκμεταλλευόμενη πρόσωπα και καταστάσεις, έφτασε στην κορυφή της γερμανικής πολιτικής σκηνής και κατά συνέπεια και της ευρωπαϊκής.


 

Διαβάστε επίσης:

«Η Νονά»: Η Μέρκελ, ο Μακιαβέλι και τα «Γουρουνάκια»…

 

Κινηματογράφος Ααβόρα

Ιπποκράτους 180 (Μετρό Αμπελόκηποι), Νεάπολη

Τηλ.: 2106462253, 2106423271

Ντοκιμαντέρ: «Η Νονά»

Ώρες Προβολών: 18:40 / 20:30 / 22:20