Η τεχνολογία προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και συνεπώς τα κινητά μας τηλέφωνα γίνονται όλο και καλύτερα. Ένας μίνι υπολογιστής που χωράει στην παλάμη μας και τον χρησιμοποιούμε πολλές ώρες τη μέρα.

Ads

Μόνο που αυτή η πολύ σημαντική συσκευή είναι και αρκετά εύθραυστη, αφού με ένα πέσιμο δημιουργούνται διάφορα προβλήματα με το πιο κοινό να είναι το σπάσιμο της οθόνης.

Συνεπώς στόχος των εταιριών είναι να βγάζουν όλο και πιο ανθεκτικά τηλέφωνα. Και η Samsung παρουσίασε μια οθόνη τεχνολογίας OLED για κινητά τηλέφωνα η οποία αποτελείται από μια εξαιρετικής αντοχής πλαστική ύλη και μια ειδική επίστρωση συνδυασμός που την κάνει άθραυστη.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της οθόνης, αν η συσκευή πέσει κάτω, αν κάποιος την πετάξει με δύναμη ακόμη και αν κάποιος προσπαθήσει με τα χέρια να την λυγίσει η συσκευή δεν θα πάθει τίποτε. Μάλιστα έχουν κάνει τα σχετικά τεστ που το αποδεικνύουν.

Ads

Η Samsung δήλωσε ότι στις δομικές η οθόνη  έπεσε στο έδαφος από διάφορα ύψη, εκτέθηκε σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες αλλά και σε πολύ χαμηλές και η οθόνη συνέχισε να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.