Σε μπελάδες μπήκε ένα μικρό αρκουδάκι στο Κολοράντο των ΗΠΑ, καθώς το κεφάλι του σφήνωσε σε ένα μεγάλο, πλαστικό δοχείο πρωτεϊνούχας σκόνης, με την τοπική αστυνομία πάντως να δίνει τη λύση.

Ads

Άνδρες της αστυνομίας κοίμισαν το αρκουδάκι, αφού πρώτα το έκαναν… βόλτα με το περιπολικό, ενώ στη συνέχεια κατόρθωσαν να το απελευθερώσουν.

Το αστυνομικό τμήμα του Κολοράντο Σπρινγκς ανέφερε ότι τρεις αστυνομικοί έσπευσαν να βοηθήσουν το παγιδευμένο αρκουδάκι όταν κάτοικοι τους ενημέρωσαν, λίγο πριν τα ξημερώματα, ότι δεν μπορούσε να βγάλει το κεφάλι του από το δοχείο.

«Οι αστυνομικοί σκέφτηκαν γρήγορα, το έβαλαν στο πίσω κάθισμα του περιπολικού και το μετέφεραν στον κοντινότερο πυροσβεστικό σταθμό όπου ένας άνδρας της υπηρεσίας προστασίας άγριων ζώων το κοίμισε» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ads

Η αστυνομία έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της αρκουδίτσας μέσα στο περιπολικό, με το κεφάλι της χωμένο στο δοχείο.

Σε μια άλλη φωτογραφία το ζωάκι εικονίζεται κοιμισμένο στο πάτωμα, χωρίς τον ενοχλητικό «κουβά» στο κεφάλι. Δίπλα του, δυο αστυνομικοί ποζάρουν χαμογελώντας πλατιά.

Το αρκουδάκι απελευθερώθηκε λίγο αργότερα, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να ξαναβρεί τη μαμά αρκούδα.