Για 15η συνεχή χρονιά, η COSMOTE στέκεται στο πλάι των νέων ανθρώπων που, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν, θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν. Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2016.

Ads

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Πανεπιστημίων της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ο αριθμός των Υποτροφιών ανέρχεται σε πενήντα μία (51), αποδίδοντας το μικτό ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000 €) σε κάθε έναν από τους 50 υποτρόφους και το συνολικό μικτό ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) για την τιμητική υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης».

Μπείτε στο jobby.gr και μάθετε όλες τις πληροφορίες.
 

Ads

Δείτε επίσης:

 

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα τελευταία προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: