Ένα χαμένο ντουέτο του Μικ Τζάγκερ με την Κάρλι Σάιμον βρέθηκε 45 χρόνια μετά την πρώτη καταγραφή του. Το τραγούδι δεν έχει ακουστεί ποτέ δημόσια, φαίνεται να έχει καταγραφεί το 1972 και βρέθηκε πρόσφατα σε μια ταινία που ανήκει στον συλλέκτη αντικειμένων των Rolling Stones, Ματ Λι.

Ads

Πιστεύεται ότι ονομάζεται «Fragile» και είναι μια ερωτική μπαλάντα με τον Τζάγκερ και την Σάιμον να κάθονται μαζί σε ένα πιάνο και να τραγουδάνε. Η Σάιμον μίλησε για το χαμένο ντουέτο σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone περίπου πριν από δύο χρόνια, λέγοντας ότι η ταινία της ηχογράφησης είχε χαθεί για δεκαετίες.

Επίσης, τραγούδησε μερικούς στίχους του τραγουδιού που θυμόταν: «Funny, funny, funny, funny, funny, How love can make you cry». Η Σάιμον και ο Τζάγκερ συνεργάστηκαν το 1972 όταν ο τραγουδιστής των Rolling Stones έκανε τα φωνητικά για το τραγούδι της Σάιμον «You’re So Vain». Για πολλά χρόνια, θεωρήθηκε ότι ο Τζάγκερ ήταν το θέμα των στίχων αυτού του τραγουδιού, αλλά η Σάιμον το αρνήθηκε.

image

Ads

Ο συλλέκτης από το Λονδίνο, αρνήθηκε να πει από πού προήλθε η ταινία με το τραγούδι, αλλά έστειλε ένα ψηφιακό αντίγραφο του τραγουδιού στο περιοδικό Rolling Stone επειδή υποσχέθηκαν να το δώσουν στην Σάιμον. Ένα απόσπασμα του τραγουδιού ακούγεται εν συντομία σε μια σκηνή στο αμερικάνικο ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του 1972 που είχαν κάνει στις ΗΠΑ οι Rolling Stones.

Σημειώνεται, ότι οι Rolling Stones, οι οποίοι ολοκλήρωσαν μια περιοδεία σε Βρετανία και Ευρώπη τον Ιούλιο, δήλωσαν ότι εργάζονται τώρα σε ένα νέο άλμπουμ.