H πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση «Πώς να σωπάσω» με τους Χρήστο Θηβαίο, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Βιολέτα Ίκαρη, Κώστα Τριανταφυλλίδη και αφηγητή τον Κώστα Καζάκο παρουσιάζεται από 17 Οκωβρίου στο θέατρο Τζένη Καρέζη, κάθε Κυριακή και Δευτέρα.

Ads

Το tvxs.gr εξασφάλισε δύο διπλές προσκλήσεις για τις 25 Οκτωβρίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε όνομα και τηλέφωνο στο [email protected].

Τα στοιχεία τηρούνται για τις ανάγκες της κλήρωσης και διαγράφονται οριστικά μετά από αυτή.

Μέσα από το τραγούδι ο ελληνικός λαός εξέφρασε τα πάθη του, τον έρωτα και τη χαρά αλλά παράλληλα τις αγωνίες και τον πόνο του. Την πίκρα της προσφυγιάς και της ξενιτιάς με την οποία συνδέθηκε η μοίρα του στην πορεία των αιώνων. Η πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση “Πώς να σωπάσω”, που ανεβαίνει από τις 17 Οκτωβρίου στο θέατρο Τζένη Καρέζη, αφηγείται μέσα από τα πρωτότυπα κείμενα της Τζένης Κόλλια, τα πάθη των λαών στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο. Την διαχρονική περιπέτεια του ανθρώπου και του ελληνισμού από τα βάθη της ιστορίας μέχρι σήμερα. Μια ιστορία πικρή που όμως πάντα συνοδευόταν από τραγούδια.

Ads

Στην επιβλητική αφήγηση του Κώστα Καζάκου, παρεμβάλλονται τραγούδια της παράδοσης και μεγάλων μας συνθετών που βοηθούν την σχολιάζουν συγκινητικά την ιστορία, ερμηνευμένα από τέσσερις σπουδαίους τραγουδιστές: τον Χρήστο Θηβαίο, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, με ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη. Τραγούδια βάλσαμο για την ψυχή των κατατρεγμένων και των ονειροπόλων για ένα καλύτερο αύριο, σε μια παράσταση που ανακαλεί την μνήμη, συγκινεί αλλά και μας καλεί να τραγουδήσουμε ξανά μαζί το συλλογικό μας παρελθόν.

Συντελεστές:

Κείμενα, σκηνοθεσία: Τζένη Κόλλια.

Μουσική επιμέλεια, διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Πληροφορίες

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 21.00

Προπώληση στο Viva.gr  και στο ταμείο του θεάτρου

Τηλέφωνο και Ώρες ταμείου :

ΤΗΛ: 2103636144

Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο  11:00-14:00, 18:00-22:00 Κυριακή 11:00 -14:00 και 17:00-21:00

www.theatrotzenikarezi.gr

Τιμές εισιτηρίων: €20 Γενική είσοδος, €15 μειωμένο (Α.με.Α. / άνεργοι, φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας)

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ
                                                                 
Ενημέρωση

Για την είσοδο του κοινού στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε κλειστούς χώρους, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικες διατάξεις. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου (ταυτότητα, διαβατήριο).

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική  σε όλους τους χώρους του θεάτρου ενώ η προσέλευση ανήλικων προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ:  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ