Ο Μίλτος Πασχαλίδης προσκαλεί στο Σταυρό του Νότου και φιλοξενεί επί σκηνής τα δύο πρώτα Σάββατα του Φεβρουαρίου την Βιολέτα Ίκαρη.

Ads

Η Βιολέτα Ίκαρη, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, μεταφέρει στις «αποσκευές» της τραγούδια από τον τόπο της, τα Ικαριώτικα πανηγύρια και την παράδοση, με μια διαδρομή από τα μουσικά στέκια, τις μουσικές σκηνές, έως το Μέγαρο Μουσικής, το Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο. Με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα και την ξεχωριστή παρουσία της, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και την αγάπη του κόσμου μέσα από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου», αλλά και τις σημαντικές συνεργασίες της, δισκογραφικά αλλά και επί σκηνής.

Οι ως τώρα sold out βραδιές του Μίλτου Πασχαλίδη στον Σταυρό του Νότου συνεχίζονται και τα έχουν όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Στα είπα όλα», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών εργασιών.

Ο Μίλτος παρουσιάζει και καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια απ τον δίσκο που ήδη ετοιμάζει στο στούντιο σε ποίηση Μάνου Ελευθερίου, Άλκη Αλκαίου, Οδυσσέα Ιωάννου κ.α. και μουσική δική του και του πρόσφατα εκλιπόντος Θάνου Μικρούτσικου.

Ads

Mαζί του οι μουσικοί:

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά
Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν
Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο
Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα
Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο