Όπως κάθε χρόνο, το Athens Music Week ολοκληρώνει τις δράσεις του με μία μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης. Νέες και διαχρονικές τάσεις, καλλιτέχνες με ιδιαίτερο ήχο και φεστιβαλικοί ρυθμοί, έρχονται την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο Live Main Stage του AMW που στόχο έχει την ανάδειξη και προώθηση Ελλήνων καλλιτεχνών διεθνώς, ενώ συστήνει ξένους καλλιτέχνες στην εγχώρια αγορά.

Ads

Aπρόσμενες μίξεις μουσικών ειδών όπου παραδοσιακά ακούσματα από διάφορα μέρη του κόσμου αναμειγνύονται με το σύγχρονο ήχο και δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό κράμα που σπάνια συναντά κανείς σε μία βραδιά! Από την Θράκη μέχρι την Κρήτη, από την Ρουμανία μέχρι τον Πόντο και από το punk μέχρι την electronica, το Live Main stage του AMW παρουσιάζει ένα ανατρεπτικό lineup στο οποίο συμμετέχει και η Μαρία Παπαγεωργίου.

Η Μαρία Παπαγεωργίου, ερμηνεύει, συνθέτει και στήνει παραστάσεις με εντελώς προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα και πιστό ακροατήριο που αυξάνεται συνεχώς. Το αερικό της ελληνικής σκηνής,  όπως την αποκαλούν, μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την έντεχνη και την παραδοσιακή μουσική. Μια γιορτή προσωπική και γοητευτική, φτιαγμένη από τις καθηλωτικές ερμηνείες της, τις απρόσμενες επιλογές, την αφοπλιστική ειλικρίνεια και εκείνη τη σπάνια και οικεία ατμόσφαιρα που καταφέρνει να δημιουργεί με συνέπεια στα live της.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο Live Main Stage του AMW.

image

Ads