Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με τίτλο “Στο Μηδέν”, ο νέος τραγουδοποιός Κωνσταντίνος Στιβακτής το παρουσιάζει ζωντανά στο Γυάλινο Up Stage, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Ads

Από το album έχουν ήδη ξεχωρίσει το έντονα ηλεκτρικό Πιάσε με,  η σπαρακτική μπαλάντα Στο μηδέν αλλά και το τρυφερό ντουέτο με την Μάγδα Βαρούχα Χάσαμε κι οι δυο , το οποίο οι δύο καλλιτέχνες πρόκειται να ερμηνεύσουν για πρώτη φορά ζωντανά επί σκηνής.

Πέρα από τα δικά του τραγούδια ο Κωνσταντίνος Στιβακτής έχει επιλέξει και τραγούδια που αγαπάει, ελληνικά και αγγλόφωνα.

Το tvxs.gr εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για τους συνδρομητές για την Παρασκευή 2/12. Στείλτε email στο [email protected], γράφοντας στο «Θέμα» το ονοματεπώνυμο σας, την παράσταση, την ημερομηνία της παράστασης και στοιχεία επικοινωνίας. Τα στοιχεία τηρούνται για τις ανάγκες της κλήρωσης και διαγράφονται οριστικά μετά από αυτή.

Ads

Γίνετε συνδρομητές εδώ με 2,9 ευρώ το μήνα για να ενισχύσετε την ανεξαρτησία του Tvxs.gr. Με τη συνδρομή σας αποκτάτε πρόσβαση σε όλα τα κλειδωμένα άρθρα και συμμετέχετε σε ειδικές κληρώσεις κάθε εβδομάδα για προσκλήσεις σε κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις, αλλά και βιβλία.

Παίζουν οι μουσικοί:
Μιχάλης Σκουτέλης (Τύμπανα), Παντελής Μπακογιώργος (Ηλ. Μπάσσο) και Γιώργος Σαλταβαρέας (Ηλ. Κιθάρα).

Info:
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου  
Eισιτήρια: 10 ευρώ
Προπώληση: viva.gr
Ωρα έναρξης: 22:00

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600
WEBSITEFACEBOOK 

*Κεντρική φωτογραφία από την Φανή Τουμπουλίδου