Ο Όζι Όζμπορν αποφάσισε να αποσυρθεί από τις περιοδείες του λόγω προβλημάτων υγείας όπως ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook. 

Ads

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Black Sabbath ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το σώμα του πια είναι αδύναμο και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η περίοδος των ταξιδιών του προκειμένου να τραγουδά σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

«Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους θαυμαστές μου. Όπως ίσως γνωρίζετε είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη.

Ads

Ένας και μοναδικός σκοπός μου αυτή την περίοδο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη θεραπεία, το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο.

Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες περιοδείες μου. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη πως απογοητεύω τους θαυμαστές μου πραγματικά ΜΕ Γ@@Ι, περισσότερο από όσο νομίζετε.

Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή σκέφτεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανιστώ χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου……το συγκρότημα……τους μακροχρόνιους φίλους μου και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και που μου έδωσαν τη ζωή που δεν είχα ποτέ ονειρευτεί ότι θα είχα.

Σας αγαπώ όλους…

Επιστροφές χρημάτων εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στο σημείο αγοράς».