Για μύθους και αισθήματα μας μίλησε η Luz Casal λίγο πριν έρθει στη χώρα μας για τη συναυλία της 20ης Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Ads

«Η Δαλιδά είναι ένας μουσικός μύθος, ήταν μια ντίβα που σε ταξίδευε με τη μουσική της. Πάντα θέλω να ερμηνεύω τραγούδια της με το δικό μου τρόπο, το ίδιο θα κάνω και στη συναυλία μου στην Αθήνα. Είναι  ένας μικρός « φόρος τιμής» σε αυτήν», μου απάντησε στην ερώτηση γιατί επέλεξε, αυτή τη φορά, τη Δαλιδά, σαν «παρτενέρ» της στη σκηνή.

Και στην ερώτηση τι τη δένει με την Ελλάδα – για την οποία κάποτε είχε πει πως κάθε φορά που την επισκέπτεται είναι σαν δώρο:

«Με το ελληνικό κοινό έχω ένα διαφορετικό δέσιμο, ίσως το γεγονός ότι έχουμε σαν βάση την ίδια κουλτούρα μας κάνει να επικοινωνούμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Σαν λαός εκπέμπετε ζωντάνια και θετική ενεργεία, κάτι που με ενθουσιάζει πολύ! Βέβαια και εσείς (το ελληνικό κοινό) κάθε φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα μου δείχνετε την αγάπη σας. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία!!!»

Ads

image

image

Σε λίγα 24ωρα η Luz Casal θα βρεθεί και πάλι στη σκηνή του Ηρωδείου, για ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μια ερωτική βραδιά, με τίτλο – τι άλλο – ΑMOR. Μια συναυλία όπου εκτός απο τις δικές της επιτυχίες, παλιές και νέες θα ερμηνεύσει τραγούδια ενός άλλου μουσικού μύθου, της Δαλιδά.

Έχει πει: «Εµείς οι γυναίκες του ισπανικού Βορρά είµαστε δυνατές, αντέχουµε»

image