«Υποψηφιότητα για βραβείο μυθοπλασίας θέτει το Βήμα της Κυριακής με το σημερινό του πρωτοσέλιδο», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το κρυφό φλερτ του κ. Τσίπρα με την Ευρώπη – Τι λέει πίσω από τις κλειστές πόρτες» αναφέρει το Βήμα της Κυριακής στο πρωτοσέλιδό του κάνοντας λόγο για «παρασκηνιακές συζητήσεις με τον Όλι Ρεν» και « υποσχέσεις προς τον Μάρτιν Σούλτς»

Ads

 
«Όταν η πραγματικότητα δε βοηθά να βγει η εικόνα του ΣYΡΙΖΑ που άλλα λέει κι άλλα κάνει, τόσο το χειρότερο για τη πραγματικότητα: Τότε, επιστρατεύεται η φαντασία στην υπηρεσία της δημοσιογραφίας. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Το Βήμα της Κυριακής απαντώντας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ούτε θλίψη, ούτε φαντασία, ούτε παραφροσύνη. Μόνο ρεπορτάζ. Οι συναντήσεις του κ. Τσίπρα με τους κκ Ολι Ρεν και Μάρτιν Σούλτς πραγματοποιήθηκαν και είναι αδιάψευστες. 

Και οι αναφορές στο ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» προέρχονται από πηγές προσκείμενες στους ευρωπαίους συνομιλητές του κ. Τσίπρα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» ας δημοσιοποιήσει το ακριβές περιεχόμενο των συζητήσεων του κ. Τσίπρα με τους ευρωπαίους επισήμους. Νομίζουμε ότι θα ενδιαφέρει τους πάντες».

Ads