Με λευκή σελίδα εκεί που θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει το ρεπορτάζ από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν κυκλοφόρησε σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών», ως συμβολική αντίδραση στην απαγόρευση εισόδου του δημοσιογράφου της στο «Καραϊσκάκης», από τη διοίκηση της ομάδας.

Ads

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επικαλέστηκε έλλειψη χώρου: «Λόγω αυξημένης ζήτησης και κάλυψης των θέσεων στα δημοσιογραφικά του γηπέδου μας, δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας για τον αγώνα με τη Μίλαν. Θα προσπαθήσουμε να σας φιλοξενήσουμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε επόμενο αγώνα της ομάδας μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον. Να είστε καλά!».

image

Ωστόσο, η ΠΑΕ δεν περιορίστηκε στα παραπάνω, αλλά απάντησε, με ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της, Κώστα Καραπαπά, και στην λευκή σελίδα της εφημερίδας, ως εξής:

Ads

image

Η απάντηση της «Εφημερίδας των Συντακτών»

«Τυπικούς λόγους – εκπρόθεσμη υποβολή αίτησης – επικαλείται ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, σε ανάρτησή του στο facebook, για το «κόψιμο» της Εφ. Συν από τον χθεσινό αγώνα με τη Μίλαν. Ακόμα και εάν αντιπαρέλθουμε τα περί… «Πράβδας – Εφ. Συν» στην απάντησή του, διάκριση για την οποία αμφιβάλλουμε εάν γνωρίζει, η ουσία παραμένει: δεν αποτελεί σοβαρή δικαιολογία για να αποκλειστεί ένα Μέσο Ενημέρωσης ο ισχυρισμός ότι…δεν υπήρχε θέση στα δημοσιογραφικά του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όσο για το τι επιλέγουν να κάνουν θέμα άλλοι ιστότοποι, μάλλον τα μπερδεύει με τα ιδιοκτησίας ή «επιρροής» του κ. Μαρινάκη ΜΜΕ.

Ο νοών νοείτω!».