Το πιο κρίσιμο, ίσως, πολιτικό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών είχε την ενημερωτική σφραγίδα του tvxs.gr.  Το site μας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και στις πρώτες θέσεις της επισκεψιμότητας, με τους χρήστες του Internet να εμπιστεύονται απόλυτα για μια ακόμη φορά την αξιόπιστη και ανεξάρτητη ενημέρωση που προσφέρει το tvxs.gr.

Ads

Στο διάστημα των κρίσιμων και δραματικών εξελίξεων, που οδήγησαν στο δημοψήφισμα και στη συμφωνία της 12ης Ιουλίου, το tvxs.gr  κατέγραψε αλλεπάλληλα νέα ρεκόρ, ενώ σε όλη τη διάρκεια των μεγάλων πολιτικών γεγονότων του τελευταίου εξαμήνου παραμένει σε σταθερή ανοδική πορεία.

Είναι ενδεικτικό ότι στον μήνα των πιο πυκνών εξελίξεων, στο διάστημα από 18 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου, το tvxs.gr άγγιξε τα 7 εκατομμύρια επισκέπτες: Συγκεκριμένα, είχε 6.919.441 επισκέψεις, 2.169.259 μοναδικούς επισκέπτες και 19.737.298 προβολές σελίδων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία επισκεψιμότητας της google.

Το tvxs.gr τιμά την εμπιστοσύνη αυτή του κοινού και συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια, με πυξίδα την ανεξάρτητη, ουσιαστική και σε βάθος ενημέρωση.  

Ads