Προβλήματα και με το σήμα του φαίνεται πως θα έχει το mega, καθώς η Digea θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα τη στάση της εταιρείας απέναντι στο κανάλι. 

Ads

Σύμφωνα με τις typologies.gr, ο τηλεοπτικός σταθμός παρέλαβε ήδη την προειδοποιητική επιστολή από την Digea στην οποία είναι μέτοχος για τη σταδιακή μείωση της ποιότητας του εκπεμπόμενου σήματος στην περίπτωση που δεν καταβάλει τις οφειλές του. 

Το κανάλι χρωστάει οφειλές έξι μηνών. Επειδή όμως εκτός από μέτοχος ήταν και συνεπής πελάτης της Digea, θα αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις από το ΔΣ της εταιρείας.

Και χωρίς πρωινή ενημερωτική ζώνη το mega

Στο μεταξύ το κανάλι έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς ενημερωτικές ζώνες καθώς οι εργαζόμενοι που ζητούν τα δεδουλευμένα τους προχωρούν σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας ως την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαΐου. 

Ads

Λόγω των στάσεων εργασίας δεν μεταδόθηκε το βραδινό δελτίο της Τετάρτης και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Πέμπτης. Την Παρασκευή, η απόφαση των εργαζομένων για απεργία θα ισχύσει από τις 12:00 έως τις 16:00 το μεσημέρι.

Οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν ξανά την επόμενη Δευτέρα το μεσημέρι για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους εκτός αν στο μεταξύ καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.