Η διαδικτυακή διαφήμιση της Anouk Ethnic Wear, αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση στον ρατσισμό και στις διακρίσεις που υφίστανται καθημερινά τα LGBT άτομα στην Ινδία.

Ads

Η διαφήμιση που έχει τίτλο «The Visit» δείχνει ένα ζευγάρι από λεσβίες να ετοιμάζεται για μια επίσκεψη από τους γονείς. Μοιράζονται το ίδιο μακιγιάζ, πειράζονται μεταξύ τους και συμπεριφέρονται σαν ένα κανονικό ζευγάρι. Μέχρι στιγμής όλα είναι εντάξει μέχρι να σκεφτείς ότι αυτά είναι αρκετά για να πάει το ζευγάρι φυλακή.

Ένας από τους παραγωγούς της διαφήμισης είπε στους Times της Ινδίας: «Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τα στερεότυπα που συνήθως σχετίζονται με τους γκέι ανθρώπους. Δεν υπήρχε καμία γυναίκα να φαίνεται πιο θηλυπρεπής ή ανδροπρεπής στο φιλμ. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μια αληθινή αίσθηση όπως κάθε ζευγάρι που είναι αγχωμένο που θα συναντήσει τους γονείς του».

Ξεκίνησαν επίσης μια καμπάνια που λέγεται #AnoukBoldIsBeautifu στην οποία προτρέπουν τους ανθρώπους να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Το βίντεο έχει καταφέρει να φτάσει τις 3 εκατ. προβολές σε μόλις δέκα μέρες.

Ads