Οι «σέξι βουλευτίνες στην Ελληνική Βουλή» θα ήταν μια συνηθισμένη είδηση σε ένα από τα ΜΜΕ των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που μπλέκουν την πολιτική με το κουτσομπολιό και αναπαράγουν το σεξισμό. Όμως, στο tvxs.gr έχουμε να ασχοληθούμε με τα σοβαρά ζητήματα της πολιτικής, της κοινωνίας και του πολιτισμού και αυτά διαβάζουν οι 2,5 εκατ. επισκέπτες μας το μήνα.  
 
Η συγκέντρωση των ΜΜΕ από ολιγάρχες και η χειραγώγηση της ενημέρωσης από την πολιτική εξουσία, πλήττουν την πολυφωνία και τη δημοκρατία. Οι δημοσιογράφοι – ερευνητές βρίσκονται υπό διωγμό και τα ανεξάρτητα ΜΜΕ γίνονται στόχος οικονομικών πιέσεων. Το tvxs.gr ζητά τη στήριξη από το κοινό του προκειμένου να διατηρήσει την ανεξαρτησία του, να αποκτήσει νέους συνεργάτες, περισσότερη ανάλυση και ρεπορτάζ. Mέχρι σήμερα εκατοντάδες αναγνώστες ενισχύουν την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και δίνουν δύναμη στο tvxs.gr για να εμπλουτίσει την ύλη του.

Ads

Με κόστος 4 €/μήνα, γίνεστε μέλη της κοινότητας του tvxs.gr και αποκτάτε προνόμια μέσα από τη νέα συνδρομητική εφημερίδα 24ores.gr:

  • Θα βλέπετε την επικαιρότητα με μια πιο συνοπτική ματιά.
  • Kάθε βράδυ θα διαβάζετε αρκετά από τα άρθρα που θα δημοσιευτούν την επόμενη μέρα στο tvxs τόσο για την πολιτική όσο και τον πολιτισμό ή την ιστορία. 
  • Θα έχετε πρόσβαση σε ντοκιμαντέρ του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και σε σειρά βραβευμένων ντοκιμαντέρ. 
  • Θα μπορείτε να αρθρογραφείτε στη στήλη blogάροντας. 
  • Θα συνδιαμορφώνετε τη φυσιογνωμία του μέσου, συμμετέχοντας σε συσκέψεις με τη συντακτική ομάδα και να προτείνετε θέματα για δημοσιογραφική έρευνα. 
  • Aποκλειστικές έρευνες και μοναδικό περιεχόμενο. 

Οι πόροι κατευθύνονται στην ενίσχυση της δημοσιογραφικής ύλης του tvxs.gr αλλά δεν περιορίζουν την πρόσβαση στο περιεχόμενό του που παραμένει ελεύθερο για όλο το κοινό.

Ενισχύστε το tvxs.gr, γίνετε μέλος της κοινότητάς του και πάρτε για δώρο το 24ores.gr. Μάθετε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ

Ads