Εκτός ευατού κατάφερε να βγάλει ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Γιώργο Παπαδάκη, που μόνο που δεν τον έδιωξε… κλωτσηδόν από το πάνελ της εκπομπής του. Ο καυγάς βγήκε εκτός ελέγχου με τους υπεύθυνους της εκπομπής να ρίχνουν το σήμα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ads

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στους καλεσμένους για τη θεματολογία της εκπομπής. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδάκης είπε ότι δεν πρέπει οι καλεσμένοι να έρχονται με έτοιμη θεματολογία και να θέλουν να μιλήσουν για τα tweets τους ή για όσα δήλωσαν σε άλλες εκπομπές, αλλά θα πρέπει να τον αφήνουν να κατευθύνει τη συζήτηση.

«Τα θέματα τα βάζω εγώ, αν κάποιος διαφωνεί, να αποχωρήσει…» είπε ο κ. Παπαδάκης φανερά εκνευρισμένος καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης άλλαξε συζήτηση κι από την επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο άρχισε να μιλάει για τον Νίκο Παρασκευόπουλο και τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Με το γνωστό του τόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε τη σκυτάλη του καυγά και απείλησε με αποχώρηση. Η δε τοποθέτηση του: «να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;», ήταν αυτή που έκανε έέβγαλε από τα ρούχα του τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

Ads

Μόλις άκουσε αυτά τα λόγια ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξαλλος σηκώθηκε όρθιος και αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα» και «μεγαλύτερο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας». «Ο υβριστής του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας, ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής είναι το τελευταίο άτομο που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο» είπε συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδάκης.

«Γιατί με καλείς, τότε;», ρώτησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ για να λάβει την απάντηση: «Θέλω και κωλοτούμπες στην εκπομπή μου».

Δείτε το βίντεο:

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=-Etm_T1dybI]