Λίγες μέρες έχει που μπήκε ο Ιανουάριος, με την ελπίδα να προϋπαντήσει μια χρονιά που θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη που βιώσαμε. Στη χώρα μας ωστόσο το lockdown κι οι περιορισμοί στη μετακίνηση συνεχίζονται, με αποτέλεσμα να περνάμε αρκετό από τον χρόνο μας εντός των σπιτικών τειχών, με το Netflix αγκαλιά.

Ads

Η ψηφιακή πλατφόρμα που μας συντροφεύει καιρό θα τροφοδοτήσει τους συνδρομητές της με μπόλικο υλικό κι αυτόν τον μήνα, όμως εμείς ξεδιαλύναμε ανά κατηγορία, τις πιο αγαπημένες μας σειρές.

Σειρές

Cobra Kai

Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμάς ο χρόνος με το Netflix μας μπήκε πολύ καλά, μιας και η τρίτη σαιζόν του Cobra Kai, ήταν διαθέσιμη από την Πρωτοχρονιά κι είχε αρκούντως ποιοτικό ξυλίκι, όπως κι οι προηγούμενες δύο. Βουτηγμένο στην 80s νοσταλγία του Karate Kid οι Ντάνιελ Λαρούσο και Τζόνι Λόρενς βάζουν στα ντότζο φωτιά, μεταδίδοντας τη γνώση τους σε μαθητούδια που είναι έτοιμα να μάθουν το καράτε το σωστό. Αγνή παρθένα eigh-ίλα, με τον Dee Snider των Twisted Sister σε τιμημένο cameo, μιλάμε δίχως άλλο για την πιο Feelgood ένοχη απόλαυση του μήνα.

Λουπέν: Μέρος 1

Στις 8 του Γενάρη, ο πιο γνωστός Ευρωπαΐος λωποδύτης, σκάει στις οθόνες μας για να μας σερβίρει τις περιπέτειες του Ασάν Ντιόπ. Θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια. Τίμια περιπέτεια, με ωραία ατμόσφαιρα κι ανατροπές επί ανατροπών, όπως μας αρέσουν.

Riverdale

5η σαιζόν για τον Άρτσι και την παρέα του στο Riverdale, με τους φανς της σειράς να έχουν ήδη σημειώσει την 21η Γενάρη στο ημερολόγιο τους, μιας και μιλάμε για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και καλογραμμένα teenage drama series της εποχής μας.

Snowpiercer

Μέρες σαν κι αυτές που ζούμε δίχως άλλο, μια post-apacalyptic σειρά για τη Γη που έχει παγώσει και πλέον οι μόνοι επιζώντες κάνουν τον γύρο του κόσμου σε ένα τεράστιο τρένο. Η πρώτη σαιζόν μπορεί να μην ενθουσίασε, αλλά κράτησε πολύ ψηλά τον πήχη του ενδιαφέροντος για τη δεύτερη που κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου.

Bonding

Λίγο bdsm τη μέρα την πλήξη κάνει πέρα. Όλοι το γνωρίζουν αυτό για αυτό στο Netflix, μας σερβίρουν μέσα στο μήνα την 2η σαιζόν μιας σειράς, που δεν γνώρισε την επιτυχία που της άξιζε για το λεπτοφυές χιούμορ και την υπέροχη αισθητική της. Σου προτείνουμε να της δώσεις μια ευκαιρία και θα μας θυμηθείς.

Disenchantment

Η Απογοήτευση κέρδισε πολλούς από τους fans των ενήλικων καρτούν και πολύ καλά έκανε μιας και είχε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να το καταφέρει. Χιούμορ, μυστήριο, τραγελαφικές πλεκτάνες και τη λατρεμένη βασίλισσα Μπιν, που προσπαθεί ανεπιτυχώς τις περισσότερες φορές να βάλει σε σειρά την Ονειροχώρα.

Ads

Αν δεν σε κάλυψαν τα παραπάνω, μπορείς να δεις σίγουρα την 4η σαιζόν του Call My Agent με τους ατζέντηδες στο μεγάλο γραφείο ταλέντων του Παρισιού, το ASK, επιστρέφουν με την Αντρέα επικεφαλής και το πρακτορείο σε δύσκολη κατάσταση. Αντίστοιχα το Fate: The Winx Saga βλέπουμε το story μιας έφηβης νεράιδας που εκπαιδεύεται στη μαγεία.

Το Μπινελίκι και η Ιστορία του

Αν θες να μάθεις τα πάντα γύρω από την ιστορία των μπινελικίων και των βρισιών, τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις την πρώτη σαιζόν του παραπάνω ντοκιμαντέρ. Αν δεν έχεις πειστεί ήδη από το αβανταδόρικο στόρι, τότε μάθε ότι το παρουσιάζει ο Nicolas Cage ανεβάζοντας το guilty pleasure level σε δυσθεώρητα ύψη.

Οι πιο σκληρές φυλακές του κόσμου

Ο Ράφαελ Ρόου προθυμοποιείται να μπει σε φυλακές των Φιλιππίνων, της Γροιλανδίας και της Νότιας Αφρικής, έχοντας κάνει χρόνια φυλακή για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Εθιστική σειρά, σκάει μύτη και πάλι με την 5η της σεζόν.

Dream Home Makeover

Μιλάμε τώρα στον Σπύρο Σούλη που κρύβεις μέσα σου και σου συστήνουμε τη δεύτερη σαιζόν του Dream Home Makeover για να δεις πως διάφορες οικογένειες σε όλο τον κόσμο απέκτησαν τα σπίτια των ονείρων τους, πριν καν το καταλάβουν, αφού εμπιστεύτηκαν τους ειδικούς.

Πηγή: in2life.gr