Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», που κατηγορεί τον Μάικλ Τζάκσον πως κακοποίησε σεξουαλικά δυο νεαρά αγόρια, η οικονόμος του ποπ σταρ λύνει τη σιωπή της και αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για την ζωή του.

Ads

«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένας όντως παιδεραστής που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά, κατέγραφε σε βίντεο τις αρρωστημένες συναντήσεις του και διατηρούσε ένα μυστικό αρχείο με το πορνογραφικό υλικό σε μια μυστική βιβλιοθήκη κρυμμένη στο ράντζο Neverland». Αυτή είναι η συγκλονιστική μαρτυρία της Adrian McManus που εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του ποπ σταρ.

Η 56χρονη πρώην υπηρέτρια του Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε ότι την περίοδο που δούλευε στο ράντζο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να «περνάνε» από την κρεβατοκάμαρα του τραγουδιστή, ενώ πολλές φορές τα έβλεπε να κάνουν μπάνιο μαζί του.

Όπως αναφέρει στην Daily Mail, συχνά έβλεπε τα εσώρουχα του Τζάκσον και μικρών αγοριών στο τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά στο σπίτι.

Ads

Ιδιαίτερη εντύπωση της είχε κάνει μάλιστα το γεγονός ότι στα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια σωληνάρια με βαζελίνη και άλλα περίεργα αντικείμενα, όπως βιβλία για τον αυνανισμό. «Κρατούσε τα χέρια τους και τα φιλούσε, ενώ αυτά ανταγωνίζονταν για την αγάπη του», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο Τζάκσον είχε μυστικό αρχείο βιντεοκασετών, που κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές με τα ανήλικα θύματα του, το οποίο αργότερα έκρυψε σε μια αίθουσα, μακριά από τη Neverland.

Η McManus επισημαίνει επίσης το γεγονός ότι ο Τζάκσον είχε εμμονή με τις κάμερες στη Neverland και είχε ένα δωμάτιο γεμάτο με ακριβό εξοπλισμό φωτογραφικών μηχανών και φορτιστές μπαταριών.

«Είχε ένα ντουλάπι γεμάτο κάμερες και φορτιστές μπαταριών, ώστε μια κάμερα να είναι πάντα διαθέσιμη, αν χρειαζόταν να καταγράψει κάτι», θυμάται.

Ο Τζάκσον έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τα δυο αδέρφια που κατηγόρησαν τον Τζάκσον για κακοποίηση στη διάρκεια σχετικής δίκης το 2005 είναι τώρα μόλις 20 ετών. Ο χορογράφος Γουέιντ Ρόμπσον, που είναι σήμερα 36 ετών σήμερα, είχε καταθέσει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Τζάκσον το 2013, υποστηρίζοντας πως τον παρενόχλησε όταν ήταν 7 ετών. Οι ισχυρισμοί του απορρίφθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017.