Πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου, διάφοροι αστέρες από την ολοένα και πιο δημοφιλή σειρά ταινιών Avengers θα επανενωθούν για να υποστηρίξουν τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Τζο Μπάιντεν. Η Μέκκα του κινηματογράφου κάνει τα πάντα για να απαλλάξει την Αμερική από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και έτσι, στηρίζει με πάθος τον Τζο Μπάιντεν.

Ads

Ειδικότερα, οι Chris Evans, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Paul Rudd, Don Cheadle και Zoe Saldana θα συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για να στηρίξουν τον Μπάιντεν και την γερουσιαστή της Καλιφόρνιας Καμάλα Χάρις.

Η εκδήλωση, που ονομάζεται Voters Assemble: The Cast of The Avengers Unite for Democracy, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη. Οι σκηνοθέτες Anthony και Joe Russo πήραν την πρωτοβουλία και οι θεατές μπορούν να περιμένουν να κάνουν τις ερωτήσεις τους στους ηθοποιούς.

Οι θαυμαστές μπορούν να δωρίσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ads

Πριν από τις εκλογές του 2020, πολλά από τα αστέρια της Marvel μίλησαν ανοιχτά για την υποστήριξή τους στον Biden. Ο Ruffalo, γνωστός και ως The Hulk στο σύμπαν των Avengers, έχει εκφράσει την υποστήριξή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, όπου ενθαρρύνει κι άλλους να τον ψηφίσουν.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, ο Ruffalo έγραψε: «Πρέπει να εκλέξουμε ανθρώπους που θα αγωνιστούν για την Πράσινη Νέα Συμφωνία και να ωθήσουν το Κογκρέσο να λάβει δράση για το κλίμα».

Αντίστοιχα, ο Evans είναι επίσης παθιασμένος με την πολιτική και δημιούργησε έναν ιστότοπο για να βοηθήσει τους ψηφοφόρους πριν από τις εκλογές. Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι πιο γνωστός για το ρόλο του ως Captain America των Εκδικητών, λέει ότι η ιδέα της δημιουργίας του ιστότοπου προήλθε από τη δική του απογοήτευση επειδή δεν μπόρεσε να βρει αξιόπιστες, βασισμένες σε γεγονότα πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με βασικά πολιτικά θέματα και πολιτικές.