Το σίριαλ… Τζόνι Ντεπ φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Αυτήν τη φορά οι κατηγορίες έρχονται από τον Gregg «Rocky» Brooks, έναν συντελεστή της νέας ταινίας «City of Lies», στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ads

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Γκρεγκ Μπρουκς κατέθεσε αγωγή εναντίον του Ντεπ λόγω ξυλοδαρμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γκρεγκ Μπρουκς, τον Απρίλιο του 2017, ο σκηνοθέτης Brad Furman του ζήτησε να πει στον Ντεπ ότι τα γυρίσματα είχαν τελειώσει για εκείνη τη μέρα, επειδή η σκηνή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε ο Ντεπ, άρχισε να βρίζει και στη συνέχεια τον χτύπησε στο πλευρό.

O Μπρουκς αποκάλυψε ότι ο Ντεπ μύριζε αλκοόλ και έμοιαζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Οταν πήγε να αμυνθεί ο Μπρουκς, ο ηθοποιός τότε του φώναξε: «Θα σου δώσω εκατό χιλιάδες δολάρια για μου δώσεις κι εσύ μπουνιά στο πρόσωπο, αμέσως τώρα». Την επόμενη ημέρα, ο Μπρουκς επέστεψε στο πλατό, όπου του ζητήθηκε να υπογράψει μια δήλωση που έγραφε ότι δεν θα έκανε μήνυση για το περιστατικό. Ο Μπρουκς αρνήθηκε και τότε απολύθηκε αμέσως.

Ads

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί κι έχουν καταγγελθεί ανάλογα «περίεργα» περιστατικά, που φανερώνουν ότι ο διάσημος και σημαντικός ηθοποιός χάνει συχνά τον έλεγχο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για «θλιβερή εικόνα» του «κακού παιδιού» του Χόλιγουντ.

Ενδεικτικά…Πριν από λίγους μήνες κατέθεσαν εναντίον του μήνυση δυο πρώην σωματοφύλακές του, στην οποία αναφέρουν ότι δούλευαν παραπάνω ώρες χωρίς να τις πληρωθούν ποτέ, ότι δεν είχαν ποτέ διαλείμματα ούτε καν για να φάνε ενώ αναγκάζονταν να κάνουν όπως λένε και babysitting στα παιδιά του. Το χειρότερο όμως σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν ότι τον τελευταίο καιρό ο χαρακτήρας του είχε αλλάξει και ότι πολλές φορές χρειάστηκε να τον προστατέψουν και από τον ίδιο του τον εαυτό, όπως για παράδειγμα να σκουπίσουν από πρόσωπό του τα ναρκωτικά για να μην φαίνονται και το δουν οι θαμώνες του κλαμπ όπου διασκέδαζε.

Η Άμπερ Χερντ όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά του Τζόνι Ντεπ το 2016, ύστερα από ένα χρόνο έγγαμου βίου, ταυτόχρονα κατέθεσε εναντίον του και περιοριστικά μέτρα κατηγορώντας τον ηθοποιό για σωματική και λεκτική βία κατά τη διάρκεια του γάμους τους. Ο Ντεπ είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς της 31χρονης ηθοποιού.

Νωρίτερα, ο σταρ του Χόλιγουντ εγκατέλειψε αιφνιδίως τα γυρίσματα της πέμπτης συνέχειας της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» στην Αυστραλία για να πάει να δει την σύζυγό του. Ο Τζόνι Ντεπ και η σύζυγός του Άμπερ Χερντ, καυγάδιζαν αδιάκοπα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μάλιστα είχε ζητηθεί από την Χερντ να εγκαταλείψει τα γυρίσματα επειδή οι διαπληκτισμοί τους ενοχλούσαν την παραγωγή.

Αργότερα, ο Ντεπ έβγαλε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του στο σφυρί για να ξεχρεώσει, όχι όμως και το ιδιωτικό του αεροσκάφος, το οποίο όπως δήλωσε δεν μπορεί να το αποχωριστεί γιατί πιστεύει ότι εάν ταξιδέψει με αεροπλάνο της γραμμής οι παπαράτσι θα του κάνουν τη ζωή του έναν εφιάλτη.

Η πρόθεση του ηθοποιού να πωλήσει όλα του περιουσιακά στοιχεία, εκτός από το ιδιωτικό του αεροσκάφος, έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της δίκης εναντίον των διαχειριστών της περιουσίας του από τους οποίους διεκδίκησε 25 εκατ. δολάρια. «Τι άλλο μπορώ να κάνω; Να πουλήσω κάποια έργα τέχνης; θα θέλατε να πουλήσω κάτι άλλο; Έχω ποδήλατα, αυτοκίνητα, ακίνητα, βιβλία, πίνακες ζωγραφικής και ένα αίσθημα της ψυχής μου στην αριστερή πλευρά. Από πού θέλετε να ξεκινήσω;» είχε δηλώσει. Η διαχειρίστρια εταιρεία πέρασε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας πως ο Ντεπ γνώριζε για την κακή του οικονομική κατάσταση, αλλά αδιαφόρησε συνεχίζοντας να ξοδεύει αλόγιστα, παρά τις υποδείξεις που του είχαν γίνει.

Κατόπιν ο Τζόνι Ντεπ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για ένα αστείο που έκανε για τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αναγνωρίζοντας ότι ήταν «κακόγουστο». Ο ηθοποιός διερωτήθηκε στο περιθώριο ενός φεστιβάλ στο Γκλάστονμπερι πόσος καιρός έχει περάσει αφότου ένας ηθοποιός σκότωσε έναν αμερικανό πρόεδρο. Το σχόλιό του αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από υποστηρικτές του Τραμπ, ενώ ο Λευκός Οίκος περιέγραψε τη δήλωση του ηθοποιού με τα επίθετα «λυπηρή» και «ανησυχητική».