Ο Μάρτιν Σκορτσέζε μετά τον «Ιρλανδό» που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία στους κινηματογράφους έχει στα σκαριά μια νέα ταινία με τίτλο «Killers of the Flower Moon». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020.

Ads

Πρωταγωνιστές στην ταινία θα είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και το σενάριο, του Έρικ Ροθ, θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο τού Ντέιβιντ Γκραν.

Τις φήμες για τη νέα ταινία μεγάλου μήκους του Σκορσέζε επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Collider ο κινηματογραφιστής Ροντρίγκο Πριέτο. «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία της έρευνας νέων τρόπων κινηματογράφησης για το “Killers of the Moon Flower”» είπε και πρόσθεσε: «Ο Σκορσέζε κι εγώ πρέπει να συναντηθούμε για να του δείξω σκηνές και να του προτείνω ιδέες. Πιθανότατα θα έχει και δικές του, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει για το ύφος της ταινίας. Είμαστε ακόμα στη διαδικασία ανάπτυξης».

Το σενάριο μιλάει για τη ζωή της ινδιάνικης φυλής Osage, η οποία μέσα σε μια νύχτα εξοντώθηκε, όταν στη γη της Οκλαχόμα όπου ζούσαν βρέθηκε πετρέλαιο. Οι δολοφονίες των μελών της φυλής προσέλκυσαν ακόμα και την προσοχή του τότε νεοσύστατου FBI.

Ads

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021.