Τον περασμένο Απρίλιο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του ΒΒC στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου για τη νέα σειρά «Μικρή τυμπανίστρια». Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Λε Καρέ και θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο, έχει το πρώτο της τρέιλερ.

Ads

Με τη σειρά αυτή κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ο σκηνοθέτης του «Oldboy» Παρκ Τσαν Γουκ, ενώ πρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Φλόρενς Πιου και Μάικλ Σάνον. Ο πρώτος υποδύεται τον ισραηλινό πράκτορα Μπέκερ που στα 70s προσεγγίζει την ανερχόμενη νεαρή ηθοποιό Τσάρλι (Πιου) που κάνει διακοπές στην Ελλάδα και την εμπλέκει σε μια επικίνδυνη υπόθεση κατασκοπείας με ενορχηστρωτή τον Κουρτς (Σάνον).

Το τρέιλερ για τα τρία δίωρα επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν στο AMC στις 19, 20 και 21 Νοεμβρίου, δίνει μια πρώτη γεύση για την νέα σειρά του Παρκ Τσαν Γουκ.

Συνολικά η σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια. Σημειώνεται, ότι τα γυρίσματα στην Ελλάδα έγιναν με δυσκολίες, καθώς το ΚΑΣ άργησε να δώσει το πράσινο φως για τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου.