Με τη νόσο του Πάρκινσον έχει διαγνωστεί ο Ozzy Osbourne, όπως αποκάλυψε σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συνέντευξη.

Ads

Ο 71χρονος θρύλος της heavy metal, έχοντας στον πλευρό του, τη σύζυγό του Σάρον, μίλησε στο ABC και την τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» για το πρόβλημα υγείας του, τονίζοντας ότι ο πόνος είναι συνεχής και ο τελευταίος χρόνος είναι ο χειρότερος της ζωής του.

Ο frontman των Black Sabbath ανέφερε πως το πρόβλημα υγείας του ξεκίνησε όταν είχε ένα ατύχημα από πτώση πέρυσι και έκανε επέμβαση. Είπε ακόμα ότι οι γιατροί δεν είναι ακόμα σίγουροι αν για την επιδείνωση της υγείας του ευθύνεται η πτώση ή η επέμβαση.

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμάς όλα όσα μας έχουν συμβεί. Είχα τρομερούς πόνους και έπρεπε να κάνω επέμβαση στον αυχένα μου και φαίνεται πως καταστράφηκαν όλα μου τα νεύρα. Έμαθα ότι πάσχω από μια ελαφριά μορφή…» ανέφερε και κόμπιασε.

Ads

«Λέγεται Parkin 2, μια μορφή Πάρκινσον. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι αυτής της νόσου. Δεν πρόκειται για θανατική καταδίκη αλλά επηρεάζει όλα τα νεύρα του σώματος. Έχεις μια καλή μέρα, άλλη μια καλή μέρα και έρχεται και η χειρότερη», πρόσθεσε η σύζυγός του Σάρον.

Ο λόγος που βγήκε στην τηλεόραση για να μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας του ήταν κάποια αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία τον παρουσίαζαν «ετοιμοθάνατο». «Θέλω να είμαι ειλικρινής για την κατάστασή μου και απέναντι στους φαν μου. Πριν από ένα χρόνο, ένα μήνα μετά (από τη διάγνωση) ήμουν σε κατάσταση σοκ. Μετά από την εγχείρηση δεν ένιωθα το ένα μου χέρι, ενώ και τα δυο μου πόδια ήταν “παγωμένα”. Είχα ένα περίεργο συναίσθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.