Ο Λιρόι Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε στο 83 λεπτό του αγώνα με τη Μονακό για το Champions League κάνοντας το 5-3 για την αγγλική ομάδα, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισής της στους «8» της διοργάνωσης.

Ads

Και ενώ το γήπεδο ξεσπούσε σε πανηγυρισμούς, σε ένα άλλο σημείο της Ευρώπης, στη Γερμανία, ένας παίκτης του στοιχήματος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Τι είχε «δει», κανείς δεν ξέρει. Πάντως για κάποιο λόγο ο Μάρβιν Τζόρες αποφάσισε να συμπληρώσει ένα τρελό δελτίο: Είχε ποντάρει εκτός έδρας νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι της Λεβερκούζεν με σκορ 4-2 και νίκη της Σίτι στο νησί έναντι της Μονακό με 4-3. Με μόλις 2 ευρώ θα κέρδιζε 32.000!

Το πρώτο το έπιασε. Το δεύτερο το είχε πιάσει μέχρι το 83ο λεπτό. Η Σίτι είχε το προβάδισμα με 4-3 όμως συνέχισε να πιέζει και έτσι ήρθε το απευκταίο για τον Γερμανό Μάρβιν Τζόρες. Ο συμπατριώτης του Λιρόι Σανέ του κόστισε 32.000 ευρώ! Σκόραρε κάνοντας το 5-3 και τα κέρδη έκαναν φτερά…

Ads

«Ήμουν 100% σίγουρος ότι θα κέρδιζα το στοίχημα και θα έπαιρνα τα λεφτά. Νόμιζα πως ήταν η μέρα μου. Παρακολουθούσα ταυτόχρονα και τα δύο παιχνίδια», τόνισε στο γερμανικό Sky ο άτυχος άνδρας και πρόσθεσε: «Μόλις σκόραρε η Σίτι ξάπλωσα κάτω και δεν κουνιόμουν για πέντε λεπτά».

Ερωτηθείς για το τι είχε να πει στον Σανέ, το μόνο που έκανε ήταν να δείξει στο συμπατριώτη του δελτίο του κουπονιού που είχε: «Γεια σου Λιρόι. Αυτό είναι το κουπόνι μου. 34.200 ευρώ. Εξαιτίας του γκολ που έβαλες αυτό δεν έγινε πραγματικότητα». Ο επιθετικός των Άγγλων πληροφορήθηκε για την ατυχία του Μάρβιν και ποστάρισε: «Διάβασα γι΄ αυτό το γεγονός στις εφημερίδες. Λυπάμαι που έχασε αυτά τα λεφτά.»