Αγωγή μισού εκατομμυρίου ευρώ ετοιμάζεται να καταθέσει ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης κατά του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη τις επόμενες ημέρες.

Ads

Σε μία σειρά από αναρτήσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Μουκίδης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook πριν από περίπου έναν χρόνο, είχε απαγορεύσει τη δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του από τον Νότη Σφακιανάκη.

«Θα καταθέσω και μια αγωγή αυτές τις μέρες για μισό εκατομμύριο ευρώ. Μόλις τα πάρω, δεσμεύομαι δημόσια ότι θα τα δώσω σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Είναι πάρα πολύ σκληρό να χρησιμοποιούνται τα έργα μας δεξιά κι αριστερά και  να μην πληρωνόμαστε καθόλου. Έχω να πληρωθώ από τον Ιούνιο του 2016. Όταν ένα κομμάτι είναι διαχρονικό και παίζεται μέχρι σήμερα, μπορεί να σου δώσει 15.000 και 20.000 ευρώ» ανέφερε ο Γιώργος Μουκίδης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», την Παρασκευή.

Ο γνωστός συνθέτης έχει γράψει αρκετές επιτυχίες, τις οποίες έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης, όπως τα «Ένα γράμμα», «η Στέλλα η Σμυρνιά», «Για μένα», «Δε σε χρειάζομαι» και «Μια ματιά σου μόνο φτάνει».

Ads