Στη σύλληψη ενός 48χρονου πατέρα που κατηγορείται ότι κατέγραφε με κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στο μπάνιο τη σύζυγό του, την κόρη του και τον γιο του προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ίλιον.

Ads

Της σύλληψης προηγήθηκε η καταγγελία της 37χρονης μητέρας, η οποία εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο έναν κρυφό φάκελο με γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η σύζυγος του κατηγορούμενου κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής ότι εντόπισε μια κρυφή κάμερα στο μπάνιο του σπιτιού τους, την οποία είχε τοποθετήσει ο σύζυγός της και κατέγραφε τόσο την ίδια, όσο και την 15χρονη κόρη τους και τον 16χρονο γιο τους.

Παράλληλα, ανέφερε ότι βρήκε γυμνές φωτογραφίες των δύο παιδιών και βίντεο στο κινητό του.

Ads

Οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον 48χρονο, τον εντόπισαν το βράδυ της Τετάρτης εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Αμέσως μετά τον συνέλαβαν και σήμερα, Πέμπτη 4/5, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων και της παράβασης προσωπικών δεδομένων.