Η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική κοινότητα, βυθίσθηκε στο πένθος, καθώς έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του 21χρονου επιθετικού, Φελίπε Ντιόγκο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο παίκτης της Σάο Μπερνάρντο, ο οποίος επέστρεφε από διακοπές, σκοτώθηκε εν ψυχρώ από έναν ένοπλο άνδρα σε δρόμο της γενέτειράς του, Ριμπεϊράο Πρέτο.

Ads

Η τοπική αστυνομία διερευνά τα κίνητρα της δολοφονίας, ενώ ο σύλλογός του, που συμμετέχει στην Γ` κατηγορία της Βραζιλίας, απέτισε φόρο τιμής στην μνήμη του, με την εξής ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος, Σάο Μπερνάρντο, εκφράζει την λύπη του για την είδηση του θανάτου του αθλητή μας, Φελίπε Ντιόγκο Μπερνάρντες Φερέϊρα, γνωστού ως Φελίπε Ντιόγκο. Είθε ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειάς του, σ’ αυτήν την στιγμή βαθιάς θλίψης».

Ο εκλιπών αγωνίσθηκε μεταξύ άλλων στην Κρουζέιρο και στην Μποταφόγκο, ενώ την περασμένη χρονιά εντάχθηκε στην Σάο Μπερνάρντο και ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της ανόδου, με 18 συμμετοχές και 4 γκολ.