Ένα ακόμη ύποπτο δέμα, το οποίο εντοπίστηκε στην περιοχή Τραϊμπέκα, ερευνά η αστυνομία της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το CNN.  Η αστυνομία ανέφερε ότι το δέμα φέρει ομοιότητες με εκείνα που εστάλησαν στη Χίλαρι Κλίντον, τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και σε άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος. Παραλήπτης του δέματος φέρεται εστιατόριο το οποίο ανήκει στον ηθοποιό Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Ads

Στον λογαριασμό της στο Twitter η αστυνομία ανέφερε αρχικά ότι ερευνά το περιστατικό έπειτα από αναφορές και καλεί τους πολίτες να αποφύγουν τη συγκεκριμένη περιοχή. Σε επόμενο tweet, η αστυνομία ενημέρωσε ότι το ύποπτο πακέτο απομακρύνθηκε.

Στη συγκεκριμένη γειτονιά βρίσκεται το «Tribeca Grill» του διάσημου ηθοποιού και σφοδρού επικριτή της πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο έχει αποκαλέσει στο παρελθόν «εθνική καταστροφή». 

Σύμφωνα με αναφορές, το κτίριο ήταν κενό, όταν έφθασε η αστυνομία. Εάν το περιστατικό συνδεθεί με τα προηγούμενα, τότε θα πρόκειται για τον όγδοο αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος αποστέλλεται από τη Δευτέρα σε επικριτή του Αμερικανού προέδρου.

Ads