Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από δικαστήριο στη Σμύρνη στο προάστιο Μπαϊρακλί με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα νεκρό και 5 τραυματίες.

Ads

Σύμφωνα με το gazeteduvar.com.tr, μια ομάδα ανθρώπων που καθόταν στον επάνω όροφο ενός εστιατορίου απέναντι από το δικαστήριο, δέχτηκε πυροβολισμούς από μια άλλη ομάδα που βρισκόταν απ’ έξω.

 

 

Ειδικότερα, το περιστατικό διαδραματίστηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι (ώρα Τουρκίας), και μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε η ομάδα που βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια, ακολούθησε σύγκρουση μεταξύ των συμπλεκόμενων ατόμων με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να πέσει νεκρός, ενώ άλλοι πέντε τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.


Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε, μεταξύ άλλων πως «είχα φύγει από το δικαστήριο. Δύο ομάδες συγκρούστηκαν. Ήμασταν πολύ φοβισμένοι. Κρύφτηκα κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο για να σώσω τη ζωή μου. Νόμιζα ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση. Δυστυχώς, υπήρχαν άνθρωποι που τραυματίστηκαν σοβαρά».

Δύο από τα μέλη της ομάδας που επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας μακρύκαννα όπλα, συνελήφθησαν στην σκηνή του εγκλήματος, ενώ έχει ξεκινήσει εκτενής έρευνα από την αστυνομία για το περιστατικό.