Το Boeing 767 της Air Canada προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ.

Ads

Συναγερμός είχε σημάνει στο αεροδρόμιο Αδόλφο Σουάρεθ Μπαράχας της Μαδρίτης, όταν ένα αεροσκάφος Boeing 767 της Air Canada με προορισμό το Τορόντο ζητήσε αναγκαστική προσγείωση λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σύμφωνα με μια πηγή του κέντρου ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, η προσγείωση έγινε με ασφάλεια. Πυροσβέστες αναπτύχθηκαν στο διάδρομο προσγείωσης, χωρίς να έχει σημειωθεί φωτιά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ η διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση.

Ads

Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Το αεροπλάνο με 160 επιβάτες έκανε βόλτες για περισσότερες από 2 ώρες πάνω από την πόλη προκειμένου να κάψει όσα περισσότερα καύσιμα γίνεται.

Στο twitter υπάρχουν βίντεο από την πτήση του αεροσκάφους στη Μαδρίτη.

Το Boeing 767 της Air Canada προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ. Συναγερμός είχε σημάνει στο αεροδρόμιο Αδόλφο Σουάρεθ Μπαράχας της Μαδρίτης, όταν ένα αεροσκάφος Boeing 767 της Air Canada με προορισμό το Τορόντο ζητήσε αναγκαστική προσγείωση λόγω τεχνικού προβλήματος. Σύμφωνα με μια πηγή του κέντρου ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, η προσγείωση έγινε με ασφάλεια. Πυροσβέστες αναπτύχθηκαν στο διάδρομο προσγείωσης, χωρίς να έχει σημειωθεί φωτιά. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ η διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση. Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του. Το αεροπλάνο με 160 επιβάτες έκανε βόλτες για περισσότερες από 2 ώρες πάνω από την πόλη προκειμένου να κάψει όσα περισσότερα καύσιμα γίνεται.

Στο twitter υπάρχουν βίντεο από την πτήση του αεροσκάφους στη Μαδρίτη.